Azad41 Kızlar maden suyunun hamileyken çok faydası olduğunu duydum. Magnezyum minarel kalsiyum acısından zengin olduğunu krap ve mide sorunlarına iyi geldiğini ayrıca bebek kilosu için de önemli imiş.. tecrübeli olanlar paylaşa bilirler mi?
Tubasahra Azad41 Ben 4 hamileliğimde neredeyse hergub içtim.Sade maden suyu.Bebeklerim hep iri doğum ondan mı bilmiyorum.
minnakmina Azad41 evet çok faydalı haftada 2 3 tane içmek yeterli daha çok içmek bebegi gereksiz yere şişirir
EsmamM18 Azad41 doktorum bana her gün sade soda içmemi önerdi limonlu da içebilirsin dedi. Hatta markası beypazarı olursa iyi olur dedi. Mesela kızılay falan ödem yapıyor.
Duygus123 Azad41 Ben de hergun 1 tane tüketiyorum ama doğruluk payını bılemıyorum. Midem rahatsız olduğu için içiyorum rahatlatıyor umarım bebegim çok kilolu olmaz😂
Hayalleredogru Azad41 çok yararlı bende duydum ama her gün içmek annede aşırı ödem yapıyor yengemden biliyorum doktor öyle demişti. Ama haftada 3 tane iyi bence de
Tubasahra Duygus123 Sodayla alakası varmı bilmiyorum.İlk oğlum 42. Haftanin sonunda 4.220 İkinci oğlum 38 hafta 3880 gram 3. Üçüncü kızım 31 haftada 2130 gram dördüncü oğlum 30 haftada 1680 gram sezaryen doğum gittikçe haftası düştü 😬😬😬
Duygus123 Tubasahra Maasallahh 😂 Rabbim sağlıklı ömürler nasıp etsin☺️Doktoruma danışırım bu konuyu benim de 3. bebegim ilk defa içiyorum ama herkes kilo yapar dıyor normal doğum düşünüyorum bir problem olmazsa dıkkat edeyim bari
Tubasahra Duygus123 Amin rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.Rabbin sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin.
Momandbabyy Kızlar gerçekten öyle birşey var mı yani bebek mi kilo alıyor yoksa anneye mi bi faydası oluyor?
gamzosgamzos Yararlimi degilmi bilemem ama gunde 1 kere tuketiyordum bebegim zamaninda 2.825 minnacik dogdu 😅😅
Tubasahra Momcans Ben öyle dikkat etmedim açıkçası.Sadece yoğurt ve kuruyemiş( fındık ceviz )günlük mutlaka bir kaç tanede olsa yerdim.