Gunessinannesi1 Merhaba guzel hamisler ikili tarama tesyi nasil oluyor ve sonuclariniz nasil bursadan slmlar😊
[silindi] Gunessinannesi1 kan veriyorsun Bi hafta sonra telefonla arıyosun başka bişey yok zaten kontrole gittiğin için ultrason la da bakılmış oluyo
Duygus97 Gunessinannesi1 12+1 de yaptırdım kan verdim ve ultrason ile burun kemiğine ense kalınlığına bakıldı. Bugün sonucları aldım çok şükür bir sorun yok 😇
Sed22-09 Gunessinannesi1 ultrasondan ense kalınlığına baktı sonra kan ve idrar testi yaptı 3 gün sonrada sonuçları aldım çok şükür bişey çıkmadı :) bu arada Bursadan sanada selam olsun😀
Annelog İlk önce doktor ultrasondan baktı ense kalınlığına sonra kan verdim canım 10 gün sonra sonuç çıkıyor risk durumuna bakıyorlar
Serapakcay holly benim 2 gun once yapildi ultrasyonla bakildi ense kalinligina falan gayet saglikli birde kan testi yapalim dedi
Mnevvr53 luckymother kendi doktorum da yapti 3 birsey cikmisti ama benim bebegimde su vardi kafasinda. O yuzden 2 ili tarama yollamisti sonra ordada ayni sonuc cikti
Gunessinannesi1 Duygus97 masallah darisi basima 9+3 11 haftami gitsem die dusundm ama 12 yi beklesem daha ii sanki :)
Aycan00 Gunessinannesi1 canım benim doktorum dedi ki on iki buçuk-13 hafta gibi yaptırın yanıltıyor dedi aklında bulunsun ben 11+6 da yaptırdım ense kalınlığı 2 çıktı dün baktırdım 1.7 çıktı
Pnrbyr-2555 Kubosunyavrusu bebek uygun pozisyondaysa ve doktorun görebilirse söylüyor canım ama net olarak demiyor. Benim iki gün önceydi randevum ikili testim de vardı erkeğe benziyor ama sonraki gelişinde kesin belli olur dedi :)
Serapakcay holly ayni benimde sadece iyi saglikli denildi cok fazla bisey ogrenrmiyoruz genelde ozel olmadigi surece kadin dogumlaf cok ilgisiz