Salandozlu Kızlarrr bu aralar canım devamlı tatlı şeyler yemek istiyor yoksa erkek mi gelecek 🤰🏼 Bu tezi doğrulayan tecrübeli birileri var mı🤣
Gizmolata Salandozlu normalde tatlı bağımlısı bir insanımdır ama hiç yiyemiyorum, tam tersine ekşi yiyorum oğlum olacak💙
Arin31 Salandozlu ilk hamileliğimde tatlı çok yerdim yapardım yaş pasta çok tükettim oğlum oldu,şuanda ikinci oğlumu bekliyorum ama canım hiç tatlı istemiyor 😁hatta doktora gittiğimde çikolata yedim mide bulantısından öldüm 🤦♀️
Gulsen4224 Salandozlu benim tam tamına tuttu oğlumda tatlı kızımda ekşi turşu ama tutmayanda çok Çin takvimlerde öyle tuttu😇😍
1pearl Salandozlu yani benim çevremde duyduğum hatta kendimde kızımda tecrübe ettiğim kız da tatlı çok isteniyo hayırlısı olsun diyelim 😇
ADamla Salandozlu sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama yalan o 🤣🤦🏻♀️ 6 ay resmen ağzıma tatlı sürmedim yanımda yedirmedim bile erkek 🤣💙
Salandozlu ADamla yaa ben zaten kız istiyorum sağlıklı sıhhatli bana benzeyen bir kızım olsun inşallah 🤣🤣
Ebruakcetin Salandozlu hamileliğimin başında ağzıma tatlı koymadım midem bulandı hep ama şeftali erik portakal ekşi ne varsa yedim ve erkek bekliyoruz 36. Hafta🤗
Angelsmom29 Salandozlu oğlumda tatlı cok istedi canım hep şimdi tekrardan hamıleyim doktor kıza benziyor dedi en başından beri canım hep tatlı cekiyor asermeyle ilgili bir durum değil cinsiyet 🥰
Yarenim7 Salandozlu bildiğin portakal delisi oldum oğlum olucak tatlıyı normalde çok severim ama şuan aram yok 😀
Maviss1525 Salandozlu Tatlıyı hiç sevmiyorum normalde hamileliğimin başında hep ekşi yedim oğlum olucak ama şuan bildiğin tatlı krizine giriyorum 35+3 haftalığım 30uncu haftadan beri böyle 🙈
Duygus123 Salandozlu Nutellayı ağzıma sürmem normalde ama kızımda günde bir kavanoz yedıgımı biliyorum bence alakası yok😁Suan cinsiyetimiz belli değil ama tatlı seyler çok ıtıcı gelıyor
SMin Salandozlu başta ben de tatlıdan tiksindim ama 20 küsürlerden sonra tatlıya düştüm. Erkek benimki