Umutcumunannesi benimkide iptal edilmedi hatta satıcıyada soru sormuştum aciklamalarin hepsinde mavi renktir yazıyor bütün modelleri ayni mi gelicek diye hayir gorseldeki ürünü gondericez yazmis
Leylim İptal eden oldumu?bende burdan görüp hemen üç set aldım yorumlara bakınca tedirgn oldum açıkçası
Bsmlh prm112-27 eğer gelse yada gelmese para iadesi trendyol yapıyor sorun olmuyor ben termiye aldım 10 gün gelmedi sonra kargoda dendı kargo aradım baktım olgu yok iade istedim 3 günde geri iade oldu inşallah gelir tabi ama gelmeZse iptal isteyecegım 🙈
Leylim Son teslim tarihi 12ocak görünüyo bekleyelim bakalm😄 teslim alanlar buraya yazarsa sevinirim 🖤
Umutcumunannesi Bilmiyorum kimseyide yanlış yonlendirip uzmek istemem ben cok uygun gorunce herkes faydalansın istemistim geride pisman oldum
Bsmlh Esra_80_ yazın bebek üstüne örtü banyoda havludan sonra pamuklu olduguniçin kuruyup giydirme yada ilk zaman havlu içine sarma çok işe yarıyor hastaneden çıkarken puseti örtersiniz beşiğin üzerine gerersiniz odayı havalandırırsınjz 2dk