Umutcumunannesi kizlar trendyolda EVİMHOME diye bir magazada muslin battaniye ve 4 agiz silme bezi 10 tl görünüyor anlik dusup yükseliyor yetiswbilen alsin ben aldim insallah güzeldie
Dlngnz Umutcumunannesi bende sepete ekledim ödemeye gelince 159 ₺ çıktı 🙄ama 3 tane indirimle 35 tutu sadece bendemi oldu bu🤷♀️
Umutcumunannesi arkadaşlar ben ilk girdigimde sepetimden gitti yoğunluktan bakmaya devam ediyordum tekrar düştügunu gordum iki kez daha ben 6 tane aldim her deseninden
prm112-27 İnstada madame susu var ona attımda dolandırıcı bu satıcı dedı yorumlardada yazmıyor ne yapsam bilemedım
44Queen prm112-27 aynen bende gördüm bence kendiniz iptal edin çünkü göndermeyecekler o fiyata imkansız sonrasında kargoya verdik diye giriyorlar kargo firması ile uğraşmak zorunda kalıyoruz
Bsmlh prm112-27 eğer gelse yada gelmese para iadesi trendyol yapıyor sorun olmuyor ben termiye aldım 10 gün gelmedi sonra kargoda dendı kargo aradım baktım olgu yok iade istedim 3 günde geri iade oldu inşallah gelir tabi ama gelmeZse iptal isteyecegım 🙈