Nesrincente Alwayshope resmen agladım hüngür hüngür bende cok farklı bısey ya Rabbım gormeden sevdiriyor onları, bize rabbm sabırlar versin umarım bu sefer saglıklı sekılde kucağınıza alırsınız herkes alır inşallah 🙏🙏🙏
Acemianne07 Alwayshope okurken gözyaşlarımi tutamadım..cennet kuşunuz öteki dünyada size şefaatçi olacak..Rabbim sizi tekrar sevindirmis cok şükür ki bir mucize daha var sizinle birlikte büyüyen..yavrularımıza sagsalim kavuşmayı siz dahil hepimize nasip etsin inşallah.
Alwayshope Acemianne07 TEk tesellimiz onunla diğer tarafta kavuşmak 😍 amin inşallah allah razı olsun çok sağolun ♥️
Selenbale13 Alwayshope valla yazdıklarını okudum canımdan can gitti içim yandi ilk defa bir postu okuyunca ikinci kez ağladım Öncelikle meleginiz şuan küçük bir melek oldu Allah rahmet eylesin Hayırlısıyla Insallah bir an önce bebeginize sağlıklı hayırlı bir sekilde kavuşursunuz Hep mutlu olun Allaha emanet olun
Alwayshope Selenbale13 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için dualarınız icin ♥️ Amin çok sağolun allah razı olsun
Alwayshope iremgun amin inşallah çok sağolun♥️ Kesinlikle öyle ve hareket olmayıp yasak var çıkamam diyenlere çok kızıyorum isterse yüz bin TL ceza yazılsın yazmaz zaten kimse ama yine de sonunda pişman olmaktansa hastaneme giderim daha iyi
iremgun Alwayshope Aynen öyle ya. yani zaten acile gidiyorsunuz yazmazlar kaldı ki yazsınlar umrumda olmaz o an aklıma o gelmez ki zaten benim.
Leyla5- Alwayshope evet 2 tane bebek öldü karnımda nasip değilmiş şimdi 2 tane kızım var üçüncüsüde önümüzdeki ay geliyo
SutlacimiYedimmiBen Alwayshope olur mu canım helal olsun herkesin başına gelebilir siz acınızı paylastiniz
Aselmiramm Alwayshope başın sağolsun okurken tüylerim diken diken oldu allah simdi ki bebeginize saglik versin
Ftm_binboa17 Gebeliğim çok erken diye Doğum hikayelerini okumuyordum ama sizinkini çok okumak istedim acınızı kalbimde hissetim😞 rabbim dünya güzeli sağlıklı bir evladın daha olmasını dilerim dualarımdasın🙏🏻