Selinbam Zeynepbayln 30. Haftadaym şimdiye dek memnunum tabi asıl sezaryeni nasıl yapıcak o beni geriyor siz?
Zeynepbayln Selinbam bizde 39+1 deyiz ilk gebelik Emel hanım normal doğum yanlısı bende cuma günü sezeryan günü isteyecem. Sizin ilk gebelik mi??
sukran97 Selinbam memnun musunuz hastaneden hemşireler falan nasıl bi bilginiz var mı benim ikiz gebelik yenidoğan yoğun bakım ünitesine ihtiyaç olabilir çok endişeliyim
Selinbam Zeynepbayln oh maşallah sizin yolculuk sona yaklaşmış benimde ilk gebelik bnde zorunlu sezaryen olucam başka rahatsızlığmdan dolayı siz artık inşallah bebişinkucagnıza alınca doğum hikayenizde anlatrsınız bakalm nasıl geçicek🧿🌸😊
Selinbam sukran97 hmm abimin eşi ve arkadaşlarm orda yaptı hep ama ben daa deneyimlemedim ama tanıdıklarm orta karar dedi çok memnun kalanı duymadm sevgiden ama mecburuz özele gtceksek😑siz şehir hastanesini araştrdınz mı yoğunbakım daa ii olabiliyor devlette
Meray64 Nrgl12 normal 3500 sezeryan 4000 epidural 4500 200 TL doğum öncesi tahliller 250 TL covid testi mesai dışında olursa doğum +950
sulemer sulemer Balıkesir’deki özel hastanelerin ücretini bilen var mi ? Haydi kızlar Bilgi alışverişine
Yrnokty53 sulemer izmir yoluyla pasaalanindaki ucretler 115 birde ozel klinikte alaatin bey var 150 tldi sanirsam en son oda sevgi hastanesinde doktordu sonradan ozel klinik acti baskada bilmiyorum canim
Nilllll Yrnokty53 alaattin beyde doğum yaptım canım ben 1 ay önce paşaalanı sevgi 4.750 İzmir yolu sevgi 4.250 demişti yılbaşı sonrası zam geldiyse onu bilmiyorum ama 😍