sulemer sulemer Balıkesir’deki özel hastanelerin ücretini bilen var mi ? Haydi kızlar Bilgi alışverişine
Meray64 Bandırmadaki özele gidiyorum fakat doğum ücretlerini bilmiyorum kesin güzel bi zam koymuşlardır😏
Zeynepbayln Ben Balıkesir merkezdeyim Sevgi hastanesine gidiyorum sezeryan da normal de 3.500 TL olmuş. Yılbaşından önce de 3.250 TL idi.
Cansu101706 Zeynepbayln bunu ne zaman sordunuz acaba . Birde doktor değişiyor mu acaba. Bende Nurettin beye gidiyorum ikiz gebelik
tgb94 Zeynepbayln hamileliğimi öğrendiğim de ben de ona gitmiştim sonra Van da çalışıyorum buraya geldim ama doğuma yine Balıkesir e geleceğim.Memnun musunuz emel hanımdan sezeryan konusunda nasılmış?vaktiniz var mı bilmiyorum ama sormak istedim🌺
Zeynepbayln tgb94 Ben memnunum Emel hanımdan ama normal doğum yanlısı Bi doktor bana çatı muanesi yaptı normal zor dedi ama bekletiyor 39+1 oldum. Olmazsa suniyle başlatırız dedi bende suni istemiyorum cuma günü sezeryan günü isteyecem artık.. 😊😊
tgb94 Zeynepbayln yaa anladım hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙏🙏🙏🙏
tgb94 Zeynepbayln 27 haftalığım ben 31.haftamfa Balıkesir e geleceğim inşallah🙏 eşim nde burda öğretmen de izin geri dönecek Vana o yüzden planlı sezeryan olması gerek ki eşim de gelsin 😓 siz kaç haftalıksınız
Zeynepbayln tgb94 benimkide ilk canm benm de eşim Balıkesir de görev yapıyor 2 senedir Balıkesirdeyiz
Selinbam Zeynepbayln 30. Haftadaym şimdiye dek memnunum tabi asıl sezaryeni nasıl yapıcak o beni geriyor siz?
sukran97 Balıkesir de sevgi hastanesi 2 tane mi var ben Balıkesir Edremit’te oturuyorum ama doktorum sevgi hastanesin de doğum yaptırtıyor nerde tam olarak hiç bilmiyorum
sukran97 Zeynepbayln sanırım paşaalanının olduğu yerde doğum yaptırtıyor acil bişey olsa yerini de tam bilmiyoruz bakalım hayırlısı