Meldemmmmm ESMAARAS bence fark edersiniz herkes sey diyor su gelse tutamazsın idrar gibi kokmazmis bazen 1 bardak akarmis bazen sızıntı gibi olurmuş ama hissedermis anne birde eczanede onun için pedler varmis onu alıp kullanabilirsin Suyun artması içinde bol bol portakal yiyin deveci armutu ve havuç suyu ile iyi oluyormus yani suyun artabilir son haftada olsa dene bence
LamiyaCetinkaya Son 12, doktor bu hafta gelecek dedi ama pek umutlu değilim artık ya o kadar çok yanlış alarm yaşadım ki yıldım😅😂
Meldemmmmm LamiyaCetinkaya bu hafta gelecek demesi bile güzel bende belirti olsa diyorum bana 18 ne kadar gelmezse suni ile baslatacaz desi o zman da 40+0 oluyor😀
gozdeuzun Benim de son 13 🙈 bugün çatı muayesi yaptı, rahim duvarının kalınlığı iyi ama açıklık yok dedi 😬36. Haftada çıkan sancı bu hafta çıkmadı, nasıl açtıracağız aşağısını acaba 🙈
Meldemmmmm gozdeuzun merdiven, Sguat yürüyüş, pilates, papatya çayı, hurma, cinsel iliski perine masajı, meme basi masajı bana dr nin tavsiyesi Perine yapadim, cinsel iliski yapmadım, yürüyüş yapamıyorum diğerlerini yapiyorum
Meldemmmmm Busraveminisi1 masallah ne güzel ben 37+5 de cati muayenesi olmustum dokuların cok sert demisti hurma ye dedi ne güzel yumusamaniz var olmasi peki herhangi bir şey yaptınız mi yumuşama icin🥰
Busraveminisi1 Meldemmmmm neler yapmadım ki pilates yoga squat yürüyüş merdiven inip çıkma ananas yedim her gün adaçayı içiyorum hala cinsel ilişkiye ilk zamandan beri karşı değildi doktorumuz şu sıra daha sık olmasını önerdi hatta bakalım faydasını görürüm inşallah😍
Gbbc Meldemmmmm Merhaba canım ne yaptın kontrole gidicektin en son merak ettim bebiş iyimi.Ben dün gittim ama bu defa kilo almamış 2.700 de kalmış.Doğurman an meselesi dedi bekliyorum bakalım bende
Meldemmmmm Gbbc su an iyi canim dr genetik dedi benim bebek az kilo alıyormuş kan akisi suyu ve nst sine haftada 2 kere bakiyor bunlarda sıkıntı olmadigi surece 40 a kadar bekliycez ancak kilo alımı durursa dr sezaryen ile alir bende artık yoruldum hayirlisi ile dogsun istiyorum 🙂 riske atma canim bazen bebek anne karnında kilo almayınca strese giriyormuş ben bunu duyunca dr ye bıraktım Allah hayırlısını versin tüm annelere