Cigdm Tugbapak82- canım promen k eşin kullansın sende prowomen kulan vitamin sorununuz olmasada kulana bilirsiniz birde çatlama iğnesi falan denedinmi saatide bilince bir gün öncesinde yaparsanız nasipse tutar eşine herşeyi yedir bal fındık fıstık keçi boynuzu bitter sende ye bende sitresliyim Allah’ım ilişki öncesi bile sitresten kavga ediyordum okadar gergindimki anlatamam sanki hiç olması imkansız gibi ama oldu vakti zamanı var rabbim çocuğu imtahan diye veriyor kimisine vermeden önce kimisine verdiğinde kimisine sonrasında sen istiyorsun diye bukadar zor geliyor
Tugbapak82- Cigdm ben prowomen kullanıyorum eşimede alıcam ama başka bişey duymuştum çok iyi diye onu alayım dedim çatlama ignesi yaptırmadım doktora gittim klomen verdi 5 gün kullan gel dedi gittim o iyi iyi çatlama ignesine bile gerek kalmamış yumurtlamışsımda çatlamışda dedi ilişkiye gir şu zamanlar dedi ama yine olmadı
Cigdm Tugbapak82- klomen değil canım femara kulan daha sağlıklı turta oluşturuyor klomen çok fazla yumurta olusturuyor kist oluşuyor 3. Günü başla 5 gün kullan geç kalma 10. Günü git doktora tabi doktora sor o versin femarayi bende denedim iğnesi benimde çatladı hep ama tutmadı bir ay sadece çatlama ignesiyle denedim o ay tutu birde ikimizde aynı vitamini kulanin promen k daha iyi proxdeed var ama onda 1 vitamin var çok önemli o eksik aynı anda kullanınca daha etkiliymis öylede olsu
Attent Tugbapak82- ben 28 günde bir adet görüyorum kadınlarda yumurtlama adet bittikten sonra 14 gün sonra olur 28-14= 14 gün ilişkiye girdim tutdu
Mom5 1.5 senelik evliyim ilk 11 ay falan korunduk sonra 3 ay denedik doktor hamile kalamazsın rahimde perde var bilmem ne dedi meğer 4 haftalık hamileymişim öğrendim anlıcağınız üzülürken sevindim sevinirken soru işaretleriyle doldum hersey kursağımda kaldı ..
Attent Tugbapak82- mesela adetin bitti 14 gün say 2gun ilişkiye girdim tutdu zaten sperm 3gun anca yumurtaya varıyormuş bak ling atıyorum hesaplama nasıl yapılır izle
Bfduam Semanur27-K igne ile beraber böyle bi kür yapma bence, tıbbi tedavi ilaç var, bu kür belki onunla bir arada yaramaz, etkisini değiştirir kimyasal reaksiyona hakim değiliz ilacın sonuçta.