Evliligimizin 1 senesi dolmak üzereydi 2 ay falan denedik hatta her iliskiden sonra cok dikkat ettim (eşim zorla dikkat ettirdi demek daha dogru😁) mesela migrenim var atak geldiginde ilac falan icirtirmiyordu, agir bisi kaldirtmiyodu falan 🤣 bi gun olmuyo bi sorun var doktora gidelim dedi sacmala oyle hemen olacak diye bisi yok akisina bırak dedim kendimde kafamda iyice akisina bıraktım pandeminden dolayi ışe gidemiyordum kisitlamalar kalkti ben izinsiz calismaya basladim ve sabah gidip aksam geliyorum baya yorucuydu bu donemde hamile kalırsam biraz daha zayif kaliyim bari diye dikkat etmeye basladim aksamlari sadece meyve ve yogurtla gecistirmeye yesil cay ve form cayi icmeye basladim ayaklarim cok sisti daha öncesinden ayni sikayetle dr gittigimde ilac vermisti odem atici ilacta ictim ve normalde o ilaci icinde ve dikkat edince bi iki kilo oynuyo ama bu sefer oynamadi ben tabi yine kilo veremedim falan diye kendimi yiyorum 🤣 24 koli icecek tasidim adetim gecikti ama hic bi zaman tam şu gunde olucam diyemedigim icin gayet normal geldi ama ihtimal vermedim bebek olduguna esimde biliyidu geciktigini ama kurban bayramiydi hastahaneye gidelim bakalim sonuca dedi gitmedim nöbetçi eczane buluyum dedi istemedim bayram bitiminde test alip yapicam soz dedim bayramin son gunu gece yatakta ağladığımı biliyorum insallah ordasindir diye sabah kalktim testi aldim yaptim direk pozitif cikti hatali diye düşünüp bidaha yaptim yine pozitif 😍 esime yapmadim sabah ilk idrarla yapmam gerekiyormus bugun gevti yarin yapicam dedim onada aksam guzel haberi bi suprizle acikladim simdi 27+2 ogrendigimde 5 haftalikmis prensesim 💖