UmayAsya svdmm16 valla bende daha önce 3 tane almıştım ama ucuz görünce dayanamadım 😁 teslimat noktasından kendiniz gidip alırsanız da 20 tl kupon veriyor beleşe almış sayılırım 😄😄trendyolu kazıklamış olabilirim arkadaşlar 😄
Bsmlh svdmm16 ben ilk bebekte kurulama banyo sonrası sonra birini üstüne attım birinde pusete çok lazım oluyor
UmayAsya Melisa_eker kundak için yazın hafif rüzgarda bebek arabası icin kurulamak icin her şey de kullanılır battaniyenin incesi öyle düşünün hemencecik de kuruyor yıkanınca
UmayAsya defne09 ay çok sevindim havlusunu alırım 😁 havlu öneriniz varsa bende ona bakabilirim kızlar alan varsa atarsanız süper olur
Hcrblt Bende kaptım 3 tane 30 TL’ye 🤩🤩Ama bu mağazadan daha önce alışveriş yaptınız mı hiç yorum yoktu bı tereddüt ettim ama en fazla iyi çıkmazsa iade ederim diye düşündüm 🤩😂😂
pitircikannesi1 UmayAsya bende şimdi verdim 3 adet sipariş 30 tl kargo da bedava inşallah güzel çıkar 🥰
HasibeBurhan12 UmayAsya https://m.trendyol.com/evim-home/mavi-muslin-bebek-battaniye-ve-agiz-bezi-4lu-p-66684892 Canım ben bundan sipariş ettim ama senin attığının içeriğinde battaniye artı müslin örtü var galiba farklı değil mi
UmayAsya HasibeBurhan12 onda sadece battaniye ve agiz mendili olarak var set olanlardan almaya çalış örtü de varmış onun içinde nasıl bisey olduğunu bilmiyorum ama ben set olanlardan aldım 2 tane 1 tane 2 li aldim senin attığından
cipiti UmayAsya aaa bende şimdi farkettim gözüm kapalı almışım 😂😂 battaniye örtü ve ağız mendili ayrı ayrı olmuş bitanesi de sadece örtü ve ağız mendili gerçekten kime ne gelecek merak ettim 😂