Miskokulum35 Oykuaygun merhaba bende ege şehir hastanesine gidiyorum da bişey soracaktım. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğimde. Ayrı olarak mı randevu alıyoruz radyolojiye.
Miskokulum35 Oykuaygun teşekkürler ☺️peki randevu hemen alabilir miyim yoksa günler sonra mı veriliyor
Oykuaygun Miskokulum35 ben şimdi aldım en erken cuma 3.30 sonra da 27 ocak dediler. Sizde Bi arayın isterseniz
Deryayurt Oykuaygun peki 27 ocağada yetişemezsek daha sonra ne zman olur kii ben pazartesi günü yani ayın 4ünde gitmiltim kontrole doktor 2 , 3 hafta sonra ayrıňtılı yaptır dedi bende ocak sonu gbi düşünüyordum 27 ocak erkenmi olur sence
archmom Deryayurt canım merhaba benim doktorum medical parkta . Kendisi beni iyi bir perintolog olan Prof . Fuat Akercan ‘a yönlendirdi. Alsancakta muayenehanesi var . Alsancakta . Bir kaç arkadasımda ona gitmiş çok memnun kalmıslar . Aşırı ilgili bir doktormuş . Ben 21 ocak için randevu aldık. Fiyatına gelince nakit ödemede 600 kk ödemede 650 şeklinde fiyatlandırması var . Herkes çok memnun bende memnun kalacagımdan eminim 🥰🙏🏻
sukran97 archmom aynen biz Balıkesir Edremit’ten gittik 3 hafta önce ikiz gebelik benimkisi çok ilgili ve Güler yüzlü herşeyimize baktı 2 saat kadar sürdü
Mcakir Deryayurt Ben can hastanesine gidiyorum ama orda peritinalog olmadığı için alsancakta Barış Bükeye gittim. Çok iyi bi doktor bence. Nakit 500 kk ile 600 tl idi.
archmom sukran97 evet canım hiç memnun kalmayan duymadım bende . Bende kalacagımdan çok eminimm 🙏🏻🙏🏻. Bir güzel geri dönüş aldıgım için çok mutlu oldum bende . Sabırsızlıkla bekliyorum 🙏🏻🥰
Oykuaygun Deryayurt bende ayın dördünde gitmiştim en geç haftaya yaptır dedi şuan 21+6 haftalık hamileyim. Seninde 22ye kadar yolun var. Ara sor bakalım hangi güne kalmış
Ttugbablgn-77 Deryayurt evet alsancak barış tıbbi görüntüleme merkezi bilmiyorum nasıl biryer doktorum oraya yönlendirdi
Brc35 Bende alsancakta cenk gezere gittim ilk gebeliğim de ona gitmistim simdi de gittim siz bisey sormadan o herseyi gayet ayrıntılı anlatıyor. Bebek donene kadar ugrasıyor tatlı biseyler verip hareket etmenizi sağlıyor ben cok memnun kaldım.
353 Deryayurt evet arayarak randevu aliyosun bu 3 numarayida ariyabilir asancak mr 0505 502 24 90 0507 797 69 87 0507 797 69 88