Oykuaygun Deryayurt yaptıramadım henüz bende hastane arayışındayım 😒 radyoloji ve perinatoloji yapıyormuş doktorum perinatoloji yapsa daha iyi detaylı bakıyor dedi 2 doktor ismi verdi ama 500 TL. Alsancak mr ı da önermedi
Oykuaygun Deryayurt şimdi mesaj attım tekrardan alsancak mrı önerir misiniz diye cevap verince size de yazarım ☺️
senginda Alsancak Doç.Dr Cenk Gezer…ayrıntılı ultrasonda efsane bir doktor..Çok ilgili ve bir kibar bir doktor ayrıca
Ttugbablgn-77 zynn Alsancak’ta dimi benim doktorumda oraya yönlendirdi ama çok kötü yorumlar var nette şimdi baktım yarın randevum var benimde orda sence nasıl biyerdi
353 Bende yarın yaptırıcam alsancak mr da gayet guzel yer bir cok arkadasim oraya gitti ve memnunlar 300 tl ucreti baya bi bakıyolar yani bebek yuzunu gosterene kadar ilgililer bence
Oykuaygun Deryayurt hiç olmamasından iyidir dedi arada bıraktı kadın 🙈 büyük ihtimalle Ege şehire gidip orada detaylıya girerim
353 Deryayurt evet arayarak randevu aliyosun bu 3 numarayida ariyabilir asancak mr 0505 502 24 90 0507 797 69 87 0507 797 69 88
Deryayurt Oykuaygun yaa niye böyle diyor ki iyi değil mi orası dün bi arkadaşda iyi dedi şimdi burdada bi arkadaş güzel dedi oraya ege şehir de ne kadar acaba biliyo musun fiyatı bide direk ayrıntılı ultrason için mi randevu alıyosun yoksa önce doktora muayene mi oluyorsun
Oykuaygun Deryayurt nedenini hiç bilmiyorum bende dün arkadaşımla konuştum çok memnunum dedi. Ege şehirde 350 TL direk randevu alabiliyorsun
Deryayurt Oykuaygun ben alsancak mr da yaptırcam sanırım yani şimdilik karar bu bakalım yine değişmezse
Miskokulum35 Oykuaygun merhaba bende ege şehir hastanesine gidiyorum da bişey soracaktım. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğimde. Ayrı olarak mı randevu alıyoruz radyolojiye.