Gigy incikinannesi AA olur mu öyle şeyler muayane etmesi lazım detaylı bir sürü soru soruyorlar, diretin yapsın,en azından rahatlarsınız,çünkü ölçümleri falan rapor alıyor bana öyle yaptı hemşire
incikinannesi Gigy Telefonla arayıp bilgi aldı enson virüs yüzünden çağırmıyorum seni telefonda iletişimde olalım dedi bende şaşırdım tetanoz için gelirsin dedi bi enteresan bakalım yarın söylicem bebeğimin sağlığından önemli değil tabiki haklısınz
incikinannesi Gigy sola sağa yatıyorum benim kız da hareket etmiyor kahvaltıdan sonra çikolata yiyip sırt üstü yatmayı deniyim birde bakalım sağol canım 😌 18-19 da hissediyordum ara ara ama bakalım
Gigy incikinannesi benim de düzenli düzensiz gidiyor aslında ama üst üste 2 gün hissetmeyince😔ah annelik ❤️❤️❤️
Gigy incikinannesi inşallah ilgilenir 🙏gerekirse aile hekimine söyleyin çünkü onlar da sorumlu diye biliyorum
Ftmklbk mucizemARAS endise etmeyin bie şey yoktur umarım. Pazartesi günü detaylı ultrason randevum vardı. Benim ilk başlarda plesenta rahim ağzını kapatmış durumdaydı. Şimdi yukarı çıkmış neyseki. Doktor dedi ki plesenta bazen ön tarafa gelebilip bu yüzden hareketleri azaldı zannedebiliyorlar dedi. Yanı bebek ile karin arasında bariyer gibi oluyo dedi. Belki öyle bir durum söz konusu olabilir.
Aryam-15-15 mucizemARAS canim bnde 18 de hisetim gayet harletli şimdi 21 son bir haftadir azaldi harketler gunde bi kez yada hic kuş kalbi atarmis gibi oliyo normal diyolar 24 haftya kadar bnde o yuzden endise yapmak istemiyorum
mucizemARAS Aryam-15-15 benimde aynen öyle iki gündür hiç hissetmiyorum htta ama içim rahatladı biraz 😊
Birminiginannesi mucizemARAS sol tarafına yat cnm ilahş ac dinlet benimkide oynamıyordu ilahi fln actım maşallah oynadı hemde bebekler yoruluyor 1 2 gun oynar 3 4 gun oynamaz
mucizemARAS Birminiginannesi salavat zikir falan acıyorum evde sürekli hem anne karnından sese alışırsada iyi olur derler arkadaşım ailesine gidince cok oynadıgını söylüyor kalabalıkta sestendir diyor ama ben yanlızım kimse yok burada zaten yanlızım sürekli bende böyle yapıyorum 🥰 bide hiç sola yarınca hissetmedim sagda bebegim top gibi orda sırt üstü hissediyorum
mucizemARAS incikinannesi benim bi arkadaşımda 23 kadar hiç hissetmedi o yüzden aşısını 24. Haftada yaptılar kız daha agır daha yavaş olurmuş diolar benim oglum özellikle 19 da cok cok hissettirdi kendisini ama işte iyilerdir daha gücleniyorlar die düşünelim ayrıca virüs deil ne olursa olsun yapmak zorunda sanki ameliyatmı edecek yapmasını söyle bence
Suzii-90 mucizemARAS bende 21+ 4 deyim canim hareket etmeyince sirt ustu yayim elimi karnımın üstünde gezdiriyorum icerde hareket ettiğini hissediyorum ama derinden geliyo sanki muhtemelen dönmüş oluyo o zaman da sende bi dene istersen
Bsmlh mucizemARAS benım de 3 gün sesi cıkmadı hıssetmedım dr gittim burda oynuyor ama yerını büyüttüklerinde bu haftalarda olur korkma demıstı birde arkasını dönerse olurmus korkmayın 4.gün daha sert geldi hareketleri🥰
Birminiginannesi mucizemARAS hm her bebek farklı oynar ama sırt ustu cok yatma aurt damarı sırta oldugu icin kan akışını yavaşlatıyor
058elf mucizemARAS anladm canım benimde kaşıntı koku yok ama bi kaç gündür akıntımın rengi değişti mantar olabilir mi acaba diye düşündüm, kısa zamanda bi doktora gideym bende
mucizemARAS 058elf benimde üç defa fitil kullandım kaşıntı başladı kötü koku hala yok akıntımda ama idrarda temiz çıktı akıntımı anlatınca doktorum mantar dedi hemen
058elf mucizemARAS sağlıkocağında ebeye danış istersen o yönlendirir seni ya da bi iki gün bekle öyle git
Hatice_zengin624 Cnm bende 26+3 haftalık hamileyim bebegimin hareketlerini bende bazen hissediyorum bazende 2.3 hissetmiyorum stres yapıyorum ama burayı okuyunca icim rahatlıyor ama annelik iste insallah allahın izniyle kucaklarımza alırız❤️ meleklerimizi❤️
mucizemARAS Hatice_zengin624 arkadaşım 28 haftalıkken kızını tam hissetmeye başladı cinsiyeti ne bebişin erkek daha hareket hissettirmiş ama tabi hepsi bir olmaz işte ister istemez hepimizin aklı karnında hamilelik boyunca ☺️
Rumeysa10 mucizemARAS bende öyle olmuştu bir iki gün falan çok az hissediyordum doktora gittim hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum
mucizemARAS Rumeysa10 bol bol dua edelim birbirimize hepmiz inşallah saglıkla gelirler canını acıtınca bu günleri özlersin diolarda ya sürekli düzenli hissedeyimde acımasına razıyım 🙈☺️