Gizemmcllk Ben 15.9 ile öğrendim hamile olduğumu doktor çok yenisin dedi 3 gün sonra gidip tekrar değerlere bakıldı 71. 5lere yükselme vardı tabi ultrasonda gözükmüyordu
Gizemmcllk ToprakVeAnnesi35 hiç sıkıntı yapmanıza gerek yok malum stres zararlı Rabbim gönlünüzden geçeni kucağınıza verir inşallah sağlıklı sıhhatli 🙏
DilekAkkayaYksel ToprakVeAnnesi35 rahat ol ne kadar rahat olursan o kadar guzel sorunsuz hamilelik geciriyosun inan bana canm olumsuz konusanlar hic bitmicek malesef
ToprakVeAnnesi35 DilekAkkayaYksel malesef evet🙂. Bu ikinci hamileliğim aslında ama sanki ilk defaymış gibi tecrübesiz hissediyorum😃
ToprakVeAnnesi35 Havvacerenn sen neden böyşe dedin şimdi çok merak ediyorum ben. Adetim 6 gün gecikmişti henüz?
Havvacerenn ToprakVeAnnesi35 e gecikmiş olabilir 15 gün gecikmişti benimde ama beta hcg düşüktü donra adet oldum
Suu ToprakVeAnnesi35 benım sızın gıbı ogrendıgımde 300 lerdeydı degerım bende korkmustum azmı dıye kaç olduğu degıl artısı onemlı o doktorları hemsırelerı çok dınlemeyın artısına bakın ve bence degerınızde ıyı çıkmış çok şükür Rabbıme 🙏suanda 36 haftalık olduk ıcınızı rahat tutun bence ☺
ToprakVeAnnesi35 Havvacerenn bu kadar insan içini ferah tut derken sizin de böyle konuşmanız enterasan dr bile gebelik var demişken üstelik. Yine de sağolun
Kedicikiz ToprakVeAnnesi35 önemli olan beta nızın 2 günde e düzenli artması. Değere çok takılmayın benim 4. Haftada değerim 68 di. Şimdi 32 hafta olduk. Sağlıkla artar inşallah değeriniz.
1072PINAR ToprakVeAnnesi35 canım internetten alt ve üst sınıra bak beta Hcg nin.haftalara göre.Allah büyüktür bakmışsın büyümüş😊
DilekAkkayaYksel ToprakVeAnnesi35 dedigim gibi hep canini sikmak isteyen birileri olucak canim malesef kotu olan hicbiseyi duyma icini ferah tut