Kızlar ne gece rahat uyuyabiliyorum ne gündüz erkenden kalkıyorum 5 gibi gece deseniz geç bir vakit yatıyorum dön dön uyuyamıyorum halsiz kaldım artık ne yapmam lazım önerisi olan var mı😔

Dygu21 çok zor bir durum ya☹️ ben hamilelik öncesi de böyle deliksiz rahat uyuyan biri değildim zaten ama iyice arttı artık uyuyanlara özenir oldum zaten çocuk olunca zor uyuruz bari şimdi uyusaydık🤷‍♀️

Aynı durumdayım üstelik 3 yaşında da kızım var gece sürekli kalkıyorum birkaç saat sonra anca dalıyorum uykuya
    gün içinde uyuma fırsatın varsa bence değerlendirmeye çalış

happypregnant29 saat 5 gıbi uyudum ve 1 saat sonra kalktım sanki yıllardır uyumuşumda uykumu almış gibiyim ama uyumak istiyorummm 😕

Cglmila07 var aslında ama asla uyuyamıyorum dalacak gibi olup yine sıçrıyorum sıfır uyku 😷

happypregnant29

happypregnant29 gece yatarken hiç bişi düşünmemeye çalışsanız kafanızı boşaltıp rahatlamadan uykunuzda kaçar ben öyle yapıyorum yatarken endişelerimi sıkıntı mı kafamdan uzaklaştırıyorum rahatlamak için bi duş alıyorum ayaklarıma masaj yapıyorum daha uzun rahat bir uyku çekiyorum 😊