Hilal1907 Minikanneee kurtajdan 28 gun sonra adet dongumun gibi oldu hemen. Arada bi 25 gun oldu sonra normale dondu
Ervasl Minikanneee merhaba bende aynı durumdayım kürtajdan ne kadar sonra adet oldunuz ve ne zaman korunmayı bırakıp hamile kaldınız hamileliğinizde bebeğin tutunması için herhangi bi ilaç kullandınız mı kan sulandırıcı falan
Minikanneee Ervasl merhaba kürtajdan sonra 10 gün kadar kanamam oldu 30 gün sonra adet olmuştum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım progestan ve corospin kullanmıştım bi süre Allah’a şükür bi sorun yaşamadım şuan 33 haftalık olduk darısı size inşallah 🙏🏻
Selime28 Minikanneee Benimde 7 haftalik bebegimde kurtaj oldum 10 gün sürdü kanamam ve 1 ay sonra adet oldum bekleme süresi doktora göre degisiyo kurtaj yapan doktor 2 ay beklememi söyledi başka bi doktor 6 ay öneriyoruz dedi
Ipk_dygn Guneyinannesi1 öncelille geçmiş olsun bende bir kürtaj yaşadım eskilerin bi lafı varmış düşüğün kıçı içinde olur diye düşükten 1 ay sonra ilişkiye girdim allahın izniyle kızıma hamile kaldım okadar beklemeyin bence
gulsah_12 gulsah_12 bende 15 gün önce kalp atışı olmadığı için krtj oldum ama hemen hamile kalmak istıyorum doktorlar ıkı ay falan bekle dediler beklemesem aynı sorun olur diede korkuyorım
Guneyinannesi1 gulsah_12 ilk 40 gün birlikte olmadım yani Aralık son günü kürtaj oldum ocak ayinda birlikte olmadım subatta denedim olmadı martta tuttu
Guneyinannesi1 gulsah_12 yani bisi diyemem şimdi kalp durması bazen tekrarlayabiliyor önce bi test yaptırın bence pıhtılaşma falanmi var öğrenin
gulsah_12 Guneyinannesi1 test falan yapılmıyo herhalde doktora gittim iki üç düşükden sonra bakıyoruz ne sebebden düşük oldugunu dedıler