Ozgeksn Seymaay ben ilk 5 ay hem şehir hastanesine hemde sekiz Eylüle gittim doğumu özelde yapmak istediğim için 2 aydır sadece özelde devam ediyorum
Melodyy Seymaay ben de manisa salihlideyim ama izmire gidiyorum doktorum orda dogumumda izmirde olcak annemlerde kalıcam doğumdan sonra nasip olursa ☺☺
Seymaay Betulimren ben devlete gidiyordum geçen ay Yasemin yıldırım özel kliniğe başladım lakin muayene ücreti filan birazcık pahalı geliyor kararsız kaldım devam etsem mi etmesem mi diye :)
Seymaay Merve8494 Hastane şartları iyi hoş ama orda da doğuma vs kimin gireceği belli olmadığı için ben devleti bıraktım :(
Merve8494 Seymaay sanmıyorum öyle bise olduğunu doktorun kimse o devam eder gece ye denk gelirse doğum o zaman büyük ihtimal nöbetçi doktor yapar doğumu zaten doğumun burada olmayacak kontrole gidiyorum sadece
Seymaay Betulimren duymuştum onuda iyi diye. Ne kadar muayene ücreti ve doğum grand medikal de mi olacak
Sahika8989 Bende manisa merkezdeyim sehir hastanesine harun lenvet gulculere gidiyorum cokta memnunum. Iyi ki hayatimda doktor olarak yoksa asla ikinci cocugu dusunmezdim ❤
Seymaay Betulimren evet ve doğum anında hangi doktor denk geldi o giriyor o yüzden istemedim pek bende
Merve8494 Seymaay grand medicale gittim ilkte hiç memnun kalmadım çok kalabalık muayene en fazla 1 dakika duruyor hicbir bilgi verilmiyordu sonra şehir hastanesindeki iyi doktorları araştırıp serdar beye gittim aşırı memnunum çok ilgili
Seymaay Merve8494 ben geçen ay Yasemin Yıldırım’a gittim muayene baya uzun durdu ilgilendi bebeğinin herşeyini söyledi gösterdi o yüzden memnun kaldım sadece ücreti biraz fazla geliyor yoksa doktoru beğeniyorum
Betulimren Seymaay evet fiyat uygun bende devlete gittim kayıt olsun diye ama şuan uğur beye devam ediyorum gayette memnunum
Ozgeksn Seymaay Süleyman Emre’ye gidiyorum 2000 bindi doğum ücreti ama Ocak ayında zamlanıcak demişlerdi haftaya kontrolüm var yeni ücreti öğrenicem 2500 olmuştur herhalde
Merve8494 Seymaay Manisa da ki ücretler bence baya ucuz ben balıkesir edremitte doğum yapacağım 2020 muayene ücreti 215 tl şuan kaç olmuştur bilmiyorum