kubra_c BerrusMom Ben kimsenin anneliğini sorgulamadım zaten, tavsiye istememiş diyorsunuz ama ortada sorulan bir soru var ve benim cevabım da bu, dört dörtlük olduğumu da iddia etmedim. Ama siz neden bu kadar zorlandınız bilemem tabii. 🤷🏻♀️
BerrusMom kubra_c verecek o kadar cevabın içinden seçtiğiniz oysa valla tebrik ederim 👏🏻 Herkesin kendi hayatı kendi anneliği,kurduğunuz cümle çok yanlış hoş değil.neyse size bu yaştan sonra nasıl konuşmanız gerektiğini öğretecek değilim ✋🏻
kubra_c Hamishemsire Bakın farkındaysanız ben direk o kişiye cevap vermedim bilerek zaten postun altına ortaya yazdım. Farkındamısınız bilmiyorum ama günde onlarca böyle postlar açılmaya başladı. Sayı gittikçe artıyor. Ve bence bu artışa aman kırılmayalım diye doğruları değilde yapılan yanlışı destekleyici yapılan yorumlar da cabası. Ben genel olarak herkes için söylüyorum bunu benim içinde geçerli. Çünkü çocuk sahibi olmak bizim isteğimizle olan bir durum değil mi? Karar vermeden kötü alışkanlıklarımızı bırakmakta bizim elimizde.
bendeonudiyorum BerrusMom Boşverin Ebru Hanim, çok bilmiş küstah tipler öyle geliyor öyle de gidiyor.. Dua etsin de Allah onu da ayni konuda sinamasin.
Ces kubra_c evet yaptığı yanlış bencede. Bende sigara içen biriydim fakat hamilelikle birlikte bebeğime haksızlık yapmak istemediğim için bıraktım. Ancak sizin üslubunuz çok daha yanlış siz nasıl yorum yapıyorsunuz bende sizi bu konuda eleştiriyorum kusurabkmayın sigara içenin çocuk yapmaya hakkı yokta bebeğini öldürüp çöp poşetine koyanın hakkı var mı ? Neler var sigara onların yanında masum