Damlae16 momy853 benim çin Rus hepsi yanlış çıktı rüyalarım hislerim bile yanlış çıktı yüzük testi de öyle hepsi erkek diyordu ama doktorlar simdilik kız gibi diyor yarın yine kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi 😂
Kubra078 momy853 buda bi teori sonucta canim .Hic bir teorinin %100 netligi yokdur. Rabbim gonlune gore versin🌹
Damlae16 momy853 12+1 iz 11+2 de gitmiştim ama 3 gün gelişimi önde çabuk gördü doktorlar 10. Haftamda bile kız gibi demişlerdi zaten canım yarın da öyle derse pembis alışverişine başlarım artık 😂
momy853 Kubra078 amin insallah canm duamızı edp takdir Allah diyecez 🤲bu aralar çok gündem de merak ettim açıkçası
Humeyra-Kk Kubra078 benim kinede bakarmısınız 08.07.1994 11.06.2020🙏🏻 Erkek bizimki nasipse ama merak ettim ☺️
Huzurmelegim_28 Ben baktim kiz dedi ama 8 hafta 4gunluk subatta gosterir heralfe🤭🤭🤭 saglikla kucagimiza almayi nasip etsinn 🤲🤲🤲
La_Liberte Bdp ben hem ekşi, hem tatlı, hem tuzlu yiyorum. Bazen hepsini birlikte yiyorum 😂 şaka bir yana zaten ekşi severim her zaman ekşi şeyleri tercih ederim 😊