Tkn123 Tugce1803 merhaba peki normal doğum mu oldu bende şuan 39 haftadayim 3400 dedi bende kilolu olucak bebeğim dıe normal doğum yapabilir miyim die düşündürüyorum
Azad41 Eminesdt ne deyin bacim öyle bizle de paylaş 🤗 maşallah sübhanallah .saglikla sihatle doğumunu yap ınlsh bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBIM 🤲
zepbjk kubusssss17 Ben de bunu merak esiyorum burada durayım 36da 3 kiloydu 38de gittim 3800 tombik tosbaaysak eğer sezaryene doğru gidiyoruz çünkü 🙄
zepbjk Babyy1S Dırırırı burada kwndimi gördüm 🙈 Bana da şuan en son 3800 çıktı bakalım ne olacak doğumunuz sezaryen mi normal mi oldu ya da zorunlu sezaryen mi kendinz mi istediniz
Babyy1S zepbjk normalle basladı kilosundan dolayı acılmam olmadı 4kilo normale engeldi fazla da dayanamadm sezaryen istedim ☺
Ebrulice78 kubusssss17 zaten doğumdan sonra ilk hafta düşüyor kilosu sonraki haftalarda doğru emzirmeyle hemen toparlanıyorlar çok endişelenmeyin😊
Begm kubusssss17 ilk oğlumda 2.800grm dedi 2.900grm doğdu kızımda 3.300dedi 3.400 doğdu bu bebeğime 31 haftada 1930grm şuan kaç kilo bilmiyorum
Ces kubusssss17 bana doktor 4 kg dedi 4 kilo 40 gram doğdu az da olsa sapmalar olabilir ama ucuk fark olmuyor
Eminesdt hazal_prensesim2021 valla bilmiyorum en cok.bunlari yedim.onun dışında daha 2 hafta öncesine istifar ediyordum bugünde nisanım.geldi ve ağrı var dua edin
hazal_prensesim2021 Eminesdt Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebeğine kavus dualarım seninle rabbim bı avazda kurtarsın 🤲🙏
EsraMM svmm normal doğum mu yaptınız acaba bende şuan 36+6 yım dünden beri 5 cm açılmam var ama durdu sancı da açılma da durdu resmen 2900 dediler kilosuna bi sıkıntı yaşadınız mı
svmm EsraMM yok ben normalde nst ye gitmiştim çatı muayenem vardı o gün sancılarım çıktı ama ben hissetmedim düzenli sancılar ve yüksek olunca çatı darlığından sezaryen oldum
Minik2829 Babyy1S normal doğummu yaptiniz acaba.benimde bebegim 39.haftada 3800 boyuda 53bucuk.doktorum iri bebek sıkınti olur deyip sezeryanada alabiliriz diyor.
Busraozel Minik2829 maşallah 🙏🏻benmde 36+5 de 3250 52 cm di iri olcak bu kız dedi şuan 38+1 deyiz normal nasıl olur diye düşünüyorum
Babyy1S Minik2829 doktorum normal yaparsin demisti ama kilosu 4kilo 50grm cikti dogdugunda 5saatte acılmam ilerleme di kilosundan dolayı gelmeyince sezaryen oldum yani doktorum normal kesinlikle olmazdi demisti