Ayssmom Gokceeeee-_ yaparsa ona göre evdeki huzuru kaçacak yemeği önüne gelmeyecek çamaşırları yıkanmıyacak e yarında yapsın bakayım bu sefer eve gerçekten sokmam hiç sabırlı değilimdir gerçi 29+1 haftalığım alışveriş için gayet dayandım 😄😄
Gokceeeee-_ Ayssmom Mecburen isteklerini yerine getirmesi lazım sen onun evladını taşıyorsun bir alışverişi çok görmemesi lazım 😊
Gokceeeee-_ Madinanin-Annesi Seni çok iyi anlıyorum agresiflik yapıyor inşallah sağlıcakla gelir yavrularımız 😊
Madinanin-Annesi Mertimm aynen ya sag olsun benim ewimde oyle sinirlenince kizim senin bu annen deli ona benzeme lutfen diyor.Bazende hormonlari boyle oldu yoksa senin annen melek diyor.)))
Gokceeeee-_ Madinanin-Annesi Eşlerimizin çocuklarıyla konuşmaları çok güzel değil mi benim eşim de diyor seninle beraber oyun oynuycaz anneyi tınlamıycaz 😂
Gokceeeee-_ Mertimm benim sadece 3 ay sürdü bulantım çok şükür fazla olmadı ama 3 ayın her günü kusmakla geçti
Ayssmom Gokceeeee-_ yani altı üstü yanımda durucak poşet taşıcak parada istemiyorum kendi birikimimle yapıcam ğerçi 3 bin yeter mi ebebek alışverişe bilmiyorum siz yaptınız mı alışverişi ne kadar tuttu ?
Madinanin-Annesi Gokceeeee-_ evet ya benim ewim erkek istiyordu hep hayali oyleydi.Birde kiz akrabasi kardesi hic bir weyi yok.O yuzden bilmiyor ne yapacagini.Wimdi ama konusuyor gunum boyle oldu wunu yapdim sana wunu aldim.O soyluyor kizim tekmeliyor o soyluyor kizim oynyor))
Gokceeeee-_ Madinanin-Annesi Allahım ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim de bebiş erkek eşim de kız istiyordu benim erkek nasip oldu hayırlı evlat olsunlar 😊
Gokceeeee-_ Ayssmom 3 milyar sanmıyorum yeteceğini çünkü bebek alışverişleri çok pahalı ben daha beşikle bebek arabası almadım ama kıyafetleri hazır durumda bir kaç eksik var sadece
Tgckrds Sblglc bende de böyle bi durum var ilginç bi şekilde normalde adet tarihim olacak tarihlerde sinirli, agresif, hassas oluyorum hatta ilk aylarda o zamanlar sivilce bile çıkıyordu.
Sblglc Tgckrds valla ergenlikte bu kadar sivilce cikmadi heralde bir de her dusta kendimi keselemekten yoruldum hormonlar diyoruz ama valla fena bseymis bu ☺️
Ayssmom Gokceeeee-_ bebek arabası yatak dolap bunları saymadan sadece bakım eşyaları gibi şeyleri düşünürsek tabii ki yoksa 10 milyar anca yetecek büyük şeylere ben karşmam☺️