diyhomelif Lamia123 bana isterseniz dekorunuzun fotoğrafını atın instadan birlikte bakalım 🤗 Instagram’da da kullanıcı adım aynı
Prensees Lamia123 canım resım cekıp atıcaktım usendım :) benımde gri koltuk gri fon var ve ben çok begenıyorum
Lamia123 Prensees çok yakışmış ama sizin sandalyeleriniz falan açık renk olduğu için boğmamış bende böyle durur mu emin değilim
Ayssmom Lamia123 griye mor çok yakışıyor mavide ya da grinin koyu veya açık rengini yaptırabilirsin antrasit felan
Eliiiiiiffff Lamia123 bence canlı bi renk gider gri sarıyı yeşili koyu moru kaldırır ve patlıcan moru tarzı olabilir bence
Lamia123 Eliiiiiiffff mor yeşil bordo gibi renkler çok önerildi hepsini düşüneceğim inşallah güzel bir tercih yaparım 🥰
Bittercikolataa Şimdi moda griye siyah beyaz çizgili yastik kilifi yaptırıyorlar muazzam duruyor perde de oyle ama griye her renk yakisir lacivertte dusunebilirsin🥰
Lamia123 Bittercikolataa siyahı çok tercih etmek istemiyorum aslında siyah halılarım var çok kullanışlı bulmuyorum ama bende şu harfli siyah beyaz kılıfları çok beğendim almayı düşünüyorum griye güzel olur inşallah 🥰
masalsmomm Lamia123 benımde koltuklarım gri ben antrasit renk yaptırdım koyu gri mobilyalarım beyaz,aksesuarlarda (avize,abajur)siyah aldım cok uyumlu oldu salonum 🥰
Deletedmom15262 Lamia123 gri koltuklara kiremit rengi fon çok yakışır ve yastık kırlentleriyle de renk katabilirsiniz 🥰
Lamia123 Deletedmom15262 kiremiti hiç düşünmemiştim güzel olabilir , zaten fon hangi renk olursa ona uygun kırlent kılıfı , tablo vs almayı düşünüyorum bakalım 😊