Lamia123 Kızlar fon perde yaptırmayı düşünüyorum ama bütün koltuklarım gri bu yüzden gri yapayım diyorum ama çok boğar diyorlar sizce farklı bir renk mi denemeliyim yoksa gri mi olmalı aynı renk çok boğar mı ??
Lamia123 Oykuaygun aa güzel olabilir ama sırıtmaz mı aslında kırlentleri de yeşil yaparsam uyumlu olabilir değil mi
Busratlv98 Benim de salonun ağırlıklı olarak gri sadece tekli koltuğum ve bi kanepem bordo ben o yüzden bordolu grili yaptırmıştım sen de griyi patlatan bi renkle uygulayabilirsin 🥰
Lamia123 Busratlv98 Busratlv98 keşke bende çift renk yapsaydım daha kolay olurdu seçim yapmak benim için 🙄
Eliiiiiiffff Lamia123 bence canlı bi renk gider gri sarıyı yeşili koyu moru kaldırır ve patlıcan moru tarzı olabilir bence
morusevenanne Lamia123 koltuklarım gri canım fon perdem hardal sarısı ben çok begeniyorum ama şimdiki aklım olsa almazdım fon sevmiyorum o ayrı pişmanım bi hevesle almısım
Lamia123 morusevenanne ya ben de düşünmüyordum ama odam eksik gibi hissediyorum o yüzden yaptırma kararı aldım
annee27 Griye kiremitte cok yakisir hardal sarida eger hepsi griyse koyu renkler bogabilir. Daha canlandiracak renkler bak bnce😊
Mavisuu03 annee27 kesinlikle benim koltuklar krem gri kiremit veya tarçın rengi çok iyi gidiyor fon lerdeleri kiremit seçtim :)
Susam1 Lamia123 benimde koltuklarım koyu gri fonlarım mavi.. Şimdide koyu turuncu fon alcam sıkılıp sıkılıp değiştiririm iki renkte çok güzel duruyor bu arada tavsiye ederim ✌️