Crn1996 Kızlar bugün 17. Haftamıza girdik bir haftadır kasık ağrısı yaşıyorum ama böyle değişik iğne batması gibi giriyor çıkıyor ağrı siz de yaşadınız mı acaba 😍
Eliiiiiiffff Crn1996 canım bende 19+3 üm bende de 18 den sonra kasıkta garip ağrılar oluyor sanırım bayağı büyüme dönemine mi geçiyor acaba anlayamadım bende
Damlae16 Crn1996 12+1 im dünden beridir canımi alıyor o ağrı yarın sonuç göstermeye gittiğimde sorucam doktoruma Allah’tan gece yatarken rahatsız etmiyor da rahat uyuyabiliyorum 😔
Miskokulum35 Crn1996 17.haftada benimde çok oldu 1 hafta falan. Ama bebek büyüdüğü için ve Rahim büyüdüğü içinmiş Bi sorun yokmuş şükür
Crn1996 Emel38 tuhaf bi ağrı batma şeklinde oluyor özellikle hareket halinde inşallah geçer bakalım 🥰
Crn1996 Eliiiiiiffff galiba rahim büyüdüğü için ama değişik bi ağrı iğne girip çıkıyor gibi anlık oluyor geçiyor normaldir herhalde ☺️
Eliiiiiiffff Crn1996 bende de oluyor canım doktoruma sordum normal dedi ama istersen doktorunla bi konuş ☺️
Ssssss Ben de 16+ lardayim. Bir iki gündür değişik ağrılar var hafif sancı gibi. Bı korku geliyor ne yalan söyleyeyim. Normal mi bunlar :(
Crn1996 Ssssss canım normal deniliyor yarın doktora gidecegim bende rahim büyüdüğü için bağlar geriliyormuş ☺️
Crn1996 Gamzeecrin06 öylemiymis canım bilmiyorum ama benim oğlan da kasık ağrısı yaptı son bi haftadır önceden bel ağrım oluyordu biraz
Gamzeecrin06 Crn1996 ben hep oyle duyardim canim kasik agrisi varsa kizdir diye pek alakasi varmi bilmem ama
Crn1996 Damlae16 rahatsız edici oluyor canım inşallah geçen bi an önce sağlıklı olsun bebişler de ağrıyı da çekeriz napalım☺️
Eylemmm1655 Damlae16 bende 11+6 bu gün bana oldu kasik ağrısı sanki iğne batiyomus gibi ama derinden böyle acılı birey.
Damlae16 Crn1996 aynen canım annem de diyor bende sende 9 ay boyunca sancı çektim birazda sen çek diyip gülüyor galiba anneme yasattigimi yaşıyorum ben de 😂😂
Crn1996 Damlae16 aynen canım kime ağrım var desem ohoo sen daha ne ağrılar çekcen bunlar hiçbişey diyo 😂 bakalım bebişlerden neler görcez daha 🥰