Doruktoprak evet bende ritim bozukluğu var hamilelikten sonra çıktı hemde ileri derecede maalesef. Çok geçmiş olsun sana da🙏 az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊

Elifbc siz doğum yaptınız mı sizede geçmiş olsun tekrar.. Çok şükür az kaldı ama çok yorucu oldu benim için.. Başladığı zaman ritim değişikliği çok bunaltıcı hamile olmasan ablasyon yapardık dedi şimdi ilaçla devam..

Doruktoprak içtikten sonra nabzı çok düşürüyor mu? Benim hep yüksek değil gece uyurken 59 a kadar düşüyor, çıktığında da 159 a kadar çıkıyor. Kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım bebeğime bir şey olur diye korkuyorum sonuçta benim yiyip içtiğim her şey onada gidiyor

Doruktoprak ben 29. haftadayım, bendeki ritim bozukluğu için kaçak atım dediler gün boyu devam ediyor günde ortamalama 3500 kere fazladan atım oluyormuş. Tahmin edebiliyorum çok yorucu oluyor, bende bazen yorulduğumda ya da sol tarafa yattığımda boğuluyormuş hissi geliyor o çok kötü. İlaç baya etkili oluyor ama Allah yardım etsin hepimize hamilelik zaten nefes darlığı yapıyorken üstüne kalp sorunu çok sıkıntılı.

Elifbc benimde aynı canım prematür erken atım dedi 15bin üstü tehlikeli dedi gene çok şükür elhamdülillah 10bin atımmış ama oda çok ilaçla yine daha mı rahatım tam bilemiyorum benim panik atağım da var ya daralınca falanda başlıyo aynen gün boyı sürüyo bazen bazen günü bölerek devam ediyo çok yorulmaya gelmiyo hemen etkiliyor dr doğum sonrası azalabilir dedi geçede bilir dedi belirsiz şimdilik

gzm1234 canım benim nabız 90 oluyo 43 te oluyo belirsiz dr ona göre veriyo ama ilacı holter sonuçlarına bakıyor ya

Doruktoprak banada doğum sonrası geçebilir azalabilir dedi senin panik atak olması kötü olmuş daha zor olur ama ilaç gerçekten fayda ediyor ben faydasını gördüm kendi adıma. Yorulmaya strese üzülmeye hiç gelmiyor valla hemen başlıyor teklemeye gerçekten sıkıntılı bir süreç hayırlısıyla doğsunlar rahatlarız inşallah 🙏😊

4 ay sonra

Elifbc canım ileri derece demişsin nasıldı mesela bendede var fazlasıyla

027033 onu doktor söyler kalp holter takıyor 24 saat boyunca kalp ritmi ölçülüp kayıt ediliyor ne kadar kaçak ritim varsa doktor söylüyor ona göre ilaç vs veriyor. Öyle bir durumun varsa hemen doktora görün derim.

Elifbc canım var kalbim çok fazla ek atım yapıyor ve ilaçta yaramıyor bana doğumdan sonra ancak abdasyon diyolar ama dayanamıyorum 5 bin atım dı şikayetlerim fazlalaştı