Raymalifalitiko Gizemkurt35
Benim de Haziran başı doğum, 5 aylık şuan ama dün başladım almaya, mevsimle alakasi yok yeni doğan setleri genelde standart ve seneden seneye modeller cok da değişmiyor bebek mağazası olan arkadasim var kiyafetler her yerde standart yeni doğan seti beğendiğiniz varsa şuan mart ayında yeni fiyatlilar gelmeden alabilirsiniz yada 5 aylık olmayi bekleyebilirsiniz 🥰 ben 2 tane 10 lu hastane çıkışı ve ipsiz iç zıbın aldım 5-6 tane ilk haftalar bebek banyo yaptikca üst değiştireceksin dedi annem ama 0-3 ay için sadece 2 tane daha 5 li takım alıp hiç yenidoğan almadim desem yeri hastane çıkışlarım haric 0-3 , 3-6 aldım herşeyini,0-3 ay için yelek aldim bide 6 adet de çorap, hastane setlerinden zaten eldivenler çıkıyor☺️ ekstra zıbın alıcam son olarak 0-3 aylık 5 tane kısa kollu 5 tane uzun kollu kendinden eldivenli, bebek yaz bebegi ama ne olursa olsun bebekler üşüyor yada yataktan kalkinca giydiriliyormus yelek filan, annem zorla alcaz dedi valla ben de karismadim büyüklerinize danışın derim ben hep renkleri uydurarak takım takım aldım zıbın ve alt şeklinde
Uzun oldu kusura bakmayin fikir olsun dedim😳🤷🏻♀️❤