tomrish Anne için neler gerekli bende bu ara hastane için pijama takımlarına bakayım dedim ama boşa takım takım pijama, gecelik almayayım. Sizce neler gerekli hastanede
Mom5 BİM’den ve A101’den aldığım zıbınlardan dolayı çok pişmanım yıkadıktan sonra ağzı yüzü kaydı resmen 🙄
Selinbam birprensesvebirprensannesi daa kullanmak nasip olmadı ama hem ysn yatırma yastığı aldım hem reflü yatağı ikiside çok benziyo açıkçası safece reflü yatağı alsam olurmuş
birprensesvebirprensannesi Selinbam Bence doğmadan almak gerekli değil reflü yatağı ya belki kusma reflü olmayacak bebiste 🤦
Hilalsny birprensesvebirprensannesi ben sahsen reflu yatagi almayi planlamiyorum. Bir tane eczaci kadin var bilenler vardir mutlaka bir gebenin günlüğünun sahibi ismini hatirlayamadim simdi. O bir videosunda reflu yatagina bosa para vermedim ben yataginin altina kitap koydum diyordu. Bende sahsen oyle yapmayi planliyorum :) ona vereceğim parayla bir kac parca daha biseyler alirim cocuga diye düşündüm:)
birprensesvebirprensannesi Hilalsny Reflü yatağı çok gerekli birşey mi canım ama yani reflü oluyor mu her bebekte
birprensesvebirprensannesi istanbul3434 Ben valla hiçbir şey almadım pantolon aldığımda da büyük beden falan aldım
Selinbam birprensesvebirprensannesi reflü yatağı allah korusun sırf reflü için değil ilk ay kusmalarda boğulmalarda da etkiliymiş
Nurcaa Şimdi kızlar yeni doğan bebeğe kıyafet ne alalım yeterli olacak şekilde bi toparlasak şu konuyu hayrınıza😁😁
Gokceeeee-_ Nurcaa Ben fikirlerimi söylemek istiyorum kızlar ve aldıklarımı sayayım şimdi 1 tane hastane çıkış seti aldım 3 tane yeni doğan 5 li takım aldım set halinde onlar da sonra 2 çift çorap aldım battaniyemiz var tam 3 tane 2 tane kundak ve en önemlisi bebek için içlik zıbın ne kadar alacağınız size bağlı ben onu daha almadım alıcam haftaya benim önerilerim bunlar eksiğim varsa sizde devamını getirin Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 21+5 haftalığız 🥰
Ayse-38 Nurcaa canm ben 3 tane 5li hastane çıkışı aldim. 4 tane 0-3 ay tulum 2 tane 3-6 ay alt ust takim. 2 tane patikli alt. 2 tane 3-6 ay tekli alt. 0-3 ay 4 tane uzun kol 4 tane kisa kol zibin. 3-6 ay 4 tane kisa kol zibin 4 tane sifir kol zibin aldim. 6 tanede corap. Kiyafet olarakta baska bisey almayi dusunmuyorum. Dogduktan sonra insaallah kilosuna boyuna gore alinir zaten. 23+3um😊
Hilalsny birprensesvebirprensannesi hic bilmiyorum ki bende ilk bebegime hamileyim ama dedigim gibi ben almiycam yataginin altina kitap koyucam. Zaten reflu yataginin çoğunlukla kullanimi kusarsa yutmasin anneler gormezse diye :)
Musonn birprensesvebirprensannesi kayınvalidem süslü alt açma minderi yastığı yapmıştı ve birde sürpriz yastık yapmıştı bir kere bile kullanmadım çok gereksiz gerçekten. Kullan alt bezler var hem küçük hem rahat..
birprensesvebirprensannesi Musonn Ben normal alt değiştirme aldım kullanılmıyor mu öyle süslü değil normal alt değiştirme bide yastığı almıştım da
Musonn birprensesvebirprensannesi valla canım herşey pratik olsun istiyorsun. Yanında zaten taşıyamazsın onları. Ben kullanmadım