Esra_80_ Kızlar MHRS den Randevuyu alacam ama Bazılarında Jinekolji yazıyor ne demek alsam bunda muayene olunuyormu 🤷♀️Acil bu arada kızlar Alıcam şimdi
Mavis06 Hamileysen o bölümde bakmazlar ben de almıştım gebe takibe yönlendirdi yanlış almışsınız dedi
Esra_80_ Akinada gebe olanı almam gerek o zaman dimi gebe polinikligi olucak gebeliğim var cinsiyet için gidicem öğrenmek için
Bagiye Jinekolojik muayene gebe olmayan diğer hastalara bakıyor. Kadın hastalıkları yine 🙂aynı gözüksede jinekolojik randevu almayın
Aycha Esra_80_ Merhaba, Eğer hamileyseniz, gebe polikliniğine, eğer kadın hastalıkları ile ilgili bir durum varsa jinekoloji bölümüne randevu almalısınız.
Akinada Esra_80_ bunun yanında 36hafta üzeri diyor kaçıncı hafta araligindaysaniz ona gore alsanız daha iyi
Bagiye Esra_80_ randevular bu şekilde çıkar bi geri sekmede doktor isminin altında gebe hastalara bakılmaz yazıyor kimi doktordo öyle bi yazı yoksa alabilirsiniz
Esra_80_ Oykuaygun salı ve pazartesi aynı yazıyor 🥰Aldım pazartesi uygun anca bana eşimle gidicem çünkü
Esra_80_ Akinada yarıdan çoğu böyle ama bu şekilde değilseniz alamazsınız dediler ben aramıştım bugünde 15 haftalıgım dedim o zaman alamazsınız dedi