Vscomedya hergün çikolata yiyorum hanımlar dayanamıyorum dolaptaki çikolatayı yemeyince akşama kadar aklım orda kalıyor bugün akşam 5 e kadar dayanabildim yedim yine tutamıyorum kendimi çikolata bagımlısı oldum resmen
pol34 Vscomedya yapacak bir şey yok :) ya hiç eve almayacaksınız ya da iradenize sahip olacaksınız. Gebelik şekerini vs araştırın bi soğuma gelir belki
Tugba1421 Vscomedya bende aynı canım 23 haftalık 10 kilo aldım iştahım çok açık faydalı zararlı herşeyi tüketiyorum
hilal-a Canım biraz çok almışsın ilerde iştah daha çok açılıyor ben 31 deyim 9 kilo aldım ama benimki de azmış 😕
hilal-a Ben çikolata almıyorum abur cuburda çünkü senin dediğin gibi onlar yemeden durunca dayanamıyorum 😅
Vscomedya [silindi] benim koca hergün 300 gram büyük Alman çikolataları alıp geliyor alma ben çikolata yemicrm artık diyorum ben onu kızıma alıyorum sana almıyorum ki diyor sanki ben yemeden kızı yiyebilcek
Vscomedya Tugba1421 ben faydalı şeyler yiyorum artı yürüyüş yapıyorum tek zafım çikolata ondan olduğu düşünüyorum 🥺 çok üzülüyorum şişip kalıcaz yakında
Merve10090 Vscomedya bende 23 hafta 2 günlük oldum. En son 22 hafta’da tartıldım. 5 buçuk kilo almıştım o zaman. İyi demişlerdi.. çikolata yerine sağlıklı abur cuburlar denesen faydasını görürsün. Kuruyemiş ye.. meyve ye.
Ebru0600 Vscomedya kuzum bende seninle aynıydım 29 haftalığım ve suyum fazla şekerI yasakladık doktor dikkat et şuan canım çok istiyor ama yiyemiyorum 🥺
Ebru0600 Vscomedya ben 74 ile başladım ve şuan 90 oldum doktor kilo artışına bağladı şeker testi yaptırdım çok şükür normal çıktı diyet önerdi şekeri ve beyaz unu tamamiyle yasakladı ilk başlarda yemesi çok tatlı deliyor ama sonra istesende giyemeyecek duruma geliyorsun ye tabi ki ama aşırı yememeye çalış 😞