Merhaba arkadaşlar, büyük mobilya vs alışverişimi tamamladıktan sonra banyo ürünlerini araştırmaya başladım ve anladım ki bu konuda çok cahilmişim. Araştırmasam öyle raftan herhangi bir şey alıp çıkardım marketten. Biz normalde de dalin kullanıyoruz evde yüzümüzü yıkamak, makyaj vs çıkarmak için. Kokusunu falan da çok severiz. Ama öğrendim ki dalinin içinde çok fazla kimyasal varmış. Eşim işteyken mesajla ona bu öğrendiklerimi anlattım. Tamamen doğallar çok pahalıdır falan dedi. Dedim her fiyata göre var aslında hepsi çok pahalı değil dedim (baby me yi kast ederek). Dalinden daha iyi ve daha mı ucuz nasıl oluyor falan dedi. Sonra deneriz bakarız falan dedi.
Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz bu konu açılınca çok abartıyorsun, dalinle büyüdü bizim bütün çocuklarımız kime ne olmuş falan deme ihtimalleri bile beni çok geriyor. Aslında mustela alıp denemek istiyorum fakat çok pahalı kafam çok karıştı ve durup dururken kendi kendime düşünüp kendi kendimi üzdüm. Sizlerle paylaşmak istedim ve neler yaptınız neler kullandınız bunları öğrenmeyi çok isterim