Beyazmelekkk Aleyna7233 aklıma şimdi geldi de USG cihazı net ve kaliteli mi gosteriyordu renkli haldeyken
Beyazmelekkk Aleyna7233 indirimsiz mıydı canm 170 TL . Memur indiriminden yararlanıyorum ben ondan sordum
Beyazmelekkk temmuzannesiiii memnun musun canım kemal hocadan ? Doogum ücreti ne kadarmış öğrendin mi
Beyazmelekkk temmuzannesiiii memnun musun canım kemal hocadan ? Doogum ücreti ne kadarmış öğrendin mi
temmuzannesiiii Beyazmelekkk ben çok memnunum çok ilgili ve sakin bir doktor. Doğum ücretini daha konuşmadık
Beyazmelekkk temmuzannesiiii kısa mi tutuyor canım muayaneyi bende geçmeyi düşünüyorum kemal beye. Renkli falan gösterip renkli çıktı veriyor mu muayenede ?
temmuzannesiiii Beyazmelekkk renkli çıktı verdi 13. haftamda ikili test yaptırdım çok iyi ilgilendi uzun süre bilgi verdi 3 boyutlu renkli ultrasonu var zaten kendisi de normalde çok ilgileniyor telefonunu da verdiler ilk muayenede hemen ulaşabiliyorum.
Beyazmelekkk temmuzannesiiii çok iyi canm bende gidicem o zaman 21. Hafta gibi renkli çıktı almak için merak ediyorum kemal coşkun nu