Cicek12 Merhaba kızlar benim bebiş 11+6 günlük ama herhangi bir kıpırdama hissetmiyorum normal mi acaba.kaç haftadan sonra hissederim🤗
bus91 Cicek12 canım yerleşme hissidir o sanmıyorum bu kadar erken hissedecegını bebek daha hareket edecek boyutta degıl rahmin büyüyor onu kıpırdama sanıyor olabılırmısın
Btl3407 Çok çok normal genelde 18-20 de falan hissediliyromus Bende 18 in içindeyim ama bende hala hissetmedim😊
AycanAycan19 Btl3407 benim 13 14 de titreme vardi sanki 17 de ilk tekme hissettim suan 19 um kıpırr kıpırrrr çok hareketli. ilk gebeligimm erkek bebek sanki bn biraz erken hissettim ama bu gercekten bebek hareketii bagirsakllar filan degil çok tatlı 🙈🙈🦋
mrskorkut İlk kez gebe kaldıysanız 20.haftaları bulur fakat 2 veya daha fazla gebelik geçmişiniz varsa 16.haftadan sonra net belli oluyor 🥰
anneasu bus91 tabi o yüzden şuan hissetmemen normal ben de korkmuştum o haftalar ama sonra hissedersin merak etme 💓
Cicek12 Merinosunannesii uyku dışında herhangi bir belirtim yok hissetmeyince endişelendim işk gebeliğim ondan sanırsam bu endişe☺️