Semaseher Herkese iyi geceler, bugün tam 40 haftalık olduk, fakat 2 hafta önce kontrole gittiğimde 2 sancım çıktı geçen hafta hiç sancım yoktu nst de. Hiçbir belirti yok bu durumu yaşayan var mı?
zepbjk Semaseher Ben de 40.haftamdayım sancı mancı yok bebe büyüyo çok yukarda kafayı da yerleştirmiyo hadi bakalım 🙈
ecembugra53 Semaseher canım olabilir Doğum vakti geldi suan senin yani benim de hiç bişeuim yoktu 🤦🏼♀️ Muayene diye gittim daha geri göndermedi doktorum direk yarış verdi
Destina16 Semaseher bende 39. Haftamdayim ne gelen var ne giden doktorum 13 Ocak beklenen tarih dedi bir hafta daha bekleriz dedi sonra suni sancı dedi 😔 bekliyoruz hayırlısıyla inşallah. Benim kasıklarımda ağrı oluyor ara ara ama dengesiz bir şekilde oluyor ve ağırlık var sürekli sanki her an dusecekmis gibi sizde de oluyor mu hanımlar 🤰
tbmn Semaseher Sancının olmaması kötü benim de öyle 39+6 olduk dün muayenem vardı NTS de hiç sancım yoktu 8 ocakta tekrar muayene için gitçem doktorla konuştum 41 haftaya kadar bekliyoruz dediler herşey yolundaymış bebeğin hareketleri kalp atışları amniyon sıvısı falan dua etmekten başka bir çaremiz kalmıyor inşallah müdahale edilmeden kendiliğinden sancım suyum açılmam olur da normal doğum yaparım inşallah Allah yardımcımız olsun ☺️
Oznuryunus Bende yarın 40 olucam benimde belirtim yok 39 da gittiğimde kanala inmemiş demişti.dusunmekten yoruldum biliyorsanız cevaplarmisiniz ? Çarşamba günü kontrole gidecem tam 40 da sizce bekletir mi bir hafta falan yoksa suni veya sezeryan mi der?siz ne zaman kontrole gitmistiniz ne dediler size
Oglakdorukcum Oznuryunus bende merak ediyorum nasıl olcak diye herhalde suni sancı verirler zamanı geçecek çünkü
Semaseher Oznuryunus ilk doğumlarda 41. 42. Haftaya kadar normal demişti ama süreç ne olur bilemiyorum hayırlısı olsun :)
Oglakdorukcum Oznuryunus verebilirler çünkü suni sancı kasılma sını açılmasını sağlıyor normalden daha fazla sancı almış oluyorsun ister istemez açılır bence
Oznuryunus Oglakdorukcum anladım canım rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyim düşünmekten beynim yoruldu .
Elifaysu Ya çoğunun da suni sancı verildiği halde açılması olmuyor ya öyle olsa diye korkuyorum bende şuanda 39+2yim açılma sifir
zepbjk Oznuryunus Bekliyoruz normal istediğim için ama doktor sezaryene de açık ol kafası yerleşmezse dedi perşembe kontrolüm var süresi bitiyor alttan muayene edecek bakalım kilosu da 3800 oldu artıyor da artık hayırlısı
Semaseher Oznuryunus geçen hafta 28aralık-8ocak arası bekleyelim demişti doktorumuz, ama ses seda yok yarın tekrar muayenem var bakalık süreç nasıl olacak :)
Oglakdorukcum Oznuryunus ben yatakta sıkılıyorum 😂 gidiyim dedim 3 te yok uyku gelmiyor kalktım yine işte oturuyorum oyle heryer sessiz yagmurda başlamış kimsecikler yok vallahi gecemiz gündüzümüz karıştı 🙃 doğum da gelmiyor belki aksiyon olurdu
Oznuryunus Semaseher benimde 7 Ocak doğum tarihi gözüküyor bende de tık yok yarın kontrolüm var bakalım