Oğlum 2,5 aylıkken yaptırdık tam bir haftada hiç birşeyi kalmamıştı 😇 zaten yapılan ilk gün uyuşukluk geçip ilk çişinde bi 15-20 dk ağladı ilaçlar etkisini gösterince sustu bir dahada sıkıntı yaşamadık çok şükür. Kuzenim ebe o doğumdan hemen sonra ameliyat hanede hemen yapıyoruz çoğu bebekte diyor ben sarılık falan olursa biraz kendini toplasın diye 2 aylığa bırakmıştım
Oğluşu olacak anneler bi bakabilir mi? Sünnet ile ilgili
Caf1 54 günlük oğlum mart nisan gibi düşünüyoruz yaptırmayı
Caf1 Oğlumda mecburen 17 aylıkken olmuştu zaten 2 saat sonrasında uyudu uyandı ve koşturmaya başlamıştı. Şimdi gene oğlum olacak, aksilik olmazsa 2 aylıkken filan yaptırırım.
Caf1 oglum 2 yasinda 2 aylikken sünnet ettik hic hisey anlamadik 3 4 gün icin de geçti gitti cok sukur simdi 2. Gebeligimi yaşıyorum doktor erkeğe benziyor ama tam göremedim dedi 12. Haftada hayirlisi olsun tabi ege rbuda erkek olursa bunuda ayni zamanlarda 1 bucuk 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum cok rahatlık oluyor hic anlamıyorsun bile gercktn
Caf1 Doğduğu zaman 15 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum tabi bu benim lohusa durumuma da bağlı 🙄
Caf1 ben oğlumu 22 aylık yaptırdım inmemiş testis sorunu vardı dokrorlar hep bekleyin iki kere anestezi Almasin dediler. Bekledik. Gerçekten dedikleri gibi çocuk ne kadar büyürse o kadar zor. Oğlum sünnet olduğundan beri bez değişimi yaptırmıyor sürekli pipim acıyor diyor halbuki iyileseli çok oldu. Şimdi ikinci gebeliğim erkek o yüzden erkenden yaptırmak istiyorum. Sağlık nedeniyle de olsa beklemiş ve geç yaptırmış bir anne olarak herkese tavsiyem ne kadar erken o kadar iyi
Caf1 doğduktan 10 gün sonra düşünüyoruz biz o zaman çok çabuk iyileşiyormuş
Caf1 Bnm ilk bebişimde erkek 2 buçuk yaşında sanırım riskli bir dönem psikolojik olarak doktorlara sorup ikinciyle beraber 40 çıktıntan snra yaptrmak istiyorum sezeryan olucam benimde kendimi toparlamam gerekiyor
Caf1 doktorlarla görüşüp en uygun ne zamansa o zaman yaptıralım diyoruz bizde 🌸
Caf1 canım iyice araştıracağız doktorun uygun dediği zaman yaptırcaz. Oğlum hemen iyileşşsin istiyorum çünkü. Doğar doğmaz olmasa da en azından 40 ı çıkınca uzmanlar uygun görürse yaptırırız💙