• Sağlık
  • Oğluşu olacak anneler bi bakabilir mi? Sünnet ile ilgili

Oğlum 2,5 aylıkken yaptırdık tam bir haftada hiç birşeyi kalmamıştı 😇 zaten yapılan ilk gün uyuşukluk geçip ilk çişinde bi 15-20 dk ağladı ilaçlar etkisini gösterince sustu bir dahada sıkıntı yaşamadık çok şükür. Kuzenim ebe o doğumdan hemen sonra ameliyat hanede hemen yapıyoruz çoğu bebekte diyor ben sarılık falan olursa biraz kendini toplasın diye 2 aylığa bırakmıştım

Gunsss bende oğlumda 10 aylıkken yaptırmıstım sünnet olucak yer topluymuştu daha küçükken yapmamıslardı bunda doğdugundan ıstıyorum hemen oluyosa daha iyi daha kolay iyileşir

Caf1 Oğlumda mecburen 17 aylıkken olmuştu zaten 2 saat sonrasında uyudu uyandı ve koşturmaya başlamıştı. Şimdi gene oğlum olacak, aksilik olmazsa 2 aylıkken filan yaptırırım.

Caf1 doğduğu gibi yaptırmayi düşünüyorum ben hastaneden çıkmadan çok kolay ve 1 günde iyileşme gösteriyormuş burda sordum çoğu anne hastaneden çıkmadan yaptırmış ve çok memnunlarmış

Caf1 oglum 2 yasinda 2 aylikken sünnet ettik hic hisey anlamadik 3 4 gün icin de geçti gitti cok sukur simdi 2. Gebeligimi yaşıyorum doktor erkeğe benziyor ama tam göremedim dedi 12. Haftada hayirlisi olsun tabi ege rbuda erkek olursa bunuda ayni zamanlarda 1 bucuk 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum cok rahatlık oluyor hic anlamıyorsun bile gercktn

Caf1 Doğduğu zaman 15 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum tabi bu benim lohusa durumuma da bağlı 🙄

Caf1 Ben dün konuştum cerrahla.15 günü geçirmiyoruz dedi.Dış dünyaya tam açılmadan yapıyormuş.Doğsun o gün muayenesi yapılır.Karar verilir dedi.İlerleyen günlerde sarılık olursa onu atlatması beklenirmiş.Emme konusunda problemi de olmaması da gerekiyor.

Caf1 ben oğlumu 22 aylık yaptırdım inmemiş testis sorunu vardı dokrorlar hep bekleyin iki kere anestezi Almasin dediler. Bekledik. Gerçekten dedikleri gibi çocuk ne kadar büyürse o kadar zor. Oğlum sünnet olduğundan beri bez değişimi yaptırmıyor sürekli pipim acıyor diyor halbuki iyileseli çok oldu. Şimdi ikinci gebeliğim erkek o yüzden erkenden yaptırmak istiyorum. Sağlık nedeniyle de olsa beklemiş ve geç yaptırmış bir anne olarak herkese tavsiyem ne kadar erken o kadar iyi

Caf1 biz doktorla konuştuk kısmet olursa 20 günlükken yaptırmayı düşünüyoruz öbür oğlum yedi yaşında olmuştu çok sıkıntı çektik hem bebekken yapılınca anne sütü sayesinde çok daha hızlı iyileşiyormuş

Caf1
      Bizde 40 çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz canım 🌸

Caf1 doğduktan 10 gün sonra düşünüyoruz biz o zaman çok çabuk iyileşiyormuş

Betus344 doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz bizde acaba çok mu küçük diye kararsızdım. Buradaki yorumların çoğunda 40ından sonra yaptıracağını söylemiş.

Caf1 Biz de çıkmadan yaptırıcaz nasipse.Dr.15 günü geçirmiyoruz dedi.

Caf1 Bnm ilk bebişimde erkek 2 buçuk yaşında sanırım riskli bir dönem psikolojik olarak doktorlara sorup ikinciyle beraber 40 çıktıntan snra yaptrmak istiyorum sezeryan olucam benimde kendimi toparlamam gerekiyor

Caf1 doktorlarla görüşüp en uygun ne zamansa o zaman yaptıralım diyoruz bizde 🌸

Caf1 40′ı çıkar çıkmaz yaptırırım Allah’ın izniyle. Sonrasında hareketli olurlar canları acır hareket ettikçe en iyisi küçükken yaptırmak

Caf1 canım iyice araştıracağız doktorun uygun dediği zaman yaptırcaz. Oğlum hemen iyileşşsin istiyorum çünkü. Doğar doğmaz olmasa da en azından 40 ı çıkınca uzmanlar uygun görürse yaptırırız💙