• Sağlık
  • Oğluşu olacak anneler bi bakabilir mi? Sünnet ile ilgili

Caf1 benim 5 günlük oldu oğlum 40 ı çıkınca yaptırıcam

Birgul, başlığı Oğluşu olacak anneler bi bakabilir mi? Sünnet ile ilgili olarak değiştirdi.

Caf1 oglum 2bucuk yasinda bn 4aylikken yaptirdim cok rhatti donmeye kalkmaya baslamadan olmasi sizin icin rhat en fazla 5 7gun arasi iyilesiyor. Dha kalkamadigi icin yattigi yerde hemen gecer

Caf1 40i ciktiktan sonra düşünüyoruz kismetse. hareketlenmeden yaptırmak lazimki cabucak iyilessin pipicigi 😂

Doğumdan 1 gün sonra hastaneden çıkış yapılmadan da yapılıyormuş sanırım avantajları olduğunu netten okumuştum ama doğar doğmaz çok mu erken olur acaba🙄

Caf1
Doğduğu ilk hafta yaptırcaz nasipse 🙏

Caf1 bizde kordon bağı düşünce güzelce yıkayalım yapırslım diye düşünüyoruz hemen hemen 10 günlük gibi bişeyken inş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bebişlerimizi 💙🙏👼🏻

İlk 7 gün sünnet için dinen en uygun zamandır 🌺🌺

Bizde 40 I çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz cuma günü doğacak inş oğlum

Caf1 ilk oğlumu 4 aylıktı sünnet yaptırdığım da bu da oğluş sağ-salim alayım kucağıma hemen doktorumuzu arayıp randevu almayı düşünüyorum çünkü çok çok rahat geçiyor hem ona hem bana

Caf1 bzim dedemiz sünnetçi 😂 40 bitsin yapalım dedi

Caf1 ilk 28 gün içinde yani yeni doğan sünneti yaptırmak iyidir

Caf1 ilk oğlum 11 günlüktü sünnet olduğunda ikinci 3 ay sonra geliyor onu da kısmet olursa 40 ı çıkmadan yaptırmak istiyorum

Caf1 doğdugunda hastaneden cıkacagımız gun yaptırsak olurmu yoksa sizce 40ını beklıyım mı

• Caf1 bunu yanıtladı.
  • Caf1 bunu beğendi.

Caf1 ben nasipse 3 aylık olunca yaptırmayı düşünüyorum sağlıkla doğsun da inşallah 🤲

Caf1 40 çikar çikmaz allah nasip ederse ilk oğlumda 6 aylikdi dönüyordü cok az zor oldu cünkü dönmeyi cok seviyorduu bunda 40 çikar çikmaz