Elifkyhn1993 Caf1 oglum 2bucuk yasinda bn 4aylikken yaptirdim cok rhatti donmeye kalkmaya baslamadan olmasi sizin icin rhat en fazla 5 7gun arasi iyilesiyor. Dha kalkamadigi icin yattigi yerde hemen gecer
tazegebee Caf1 40i ciktiktan sonra düşünüyoruz kismetse. hareketlenmeden yaptırmak lazimki cabucak iyilessin pipicigi 😂
Caf1 Doğumdan 1 gün sonra hastaneden çıkış yapılmadan da yapılıyormuş sanırım avantajları olduğunu netten okumuştum ama doğar doğmaz çok mu erken olur acaba🙄
-hyt Caf1 bizde kordon bağı düşünce güzelce yıkayalım yapırslım diye düşünüyoruz hemen hemen 10 günlük gibi bişeyken inş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bebişlerimizi 💙🙏👼🏻
Fadime06 Caf1 ilk oğlumu 4 aylıktı sünnet yaptırdığım da bu da oğluş sağ-salim alayım kucağıma hemen doktorumuzu arayıp randevu almayı düşünüyorum çünkü çok çok rahat geçiyor hem ona hem bana
Elfffcnnn28 Caf1 ilk oğlum 11 günlüktü sünnet olduğunda ikinci 3 ay sonra geliyor onu da kısmet olursa 40 ı çıkmadan yaptırmak istiyorum
Caf1 Betus344 doğduğunda hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyoruz bizde acaba çok mu küçük diye kararsızdım. Buradaki yorumların çoğunda 40ından sonra yaptıracağını söylemiş.
Fatoemir Caf1 40 çikar çikmaz allah nasip ederse ilk oğlumda 6 aylikdi dönüyordü cok az zor oldu cünkü dönmeyi cok seviyorduu bunda 40 çikar çikmaz