• Sağlık
  • Oğluşu olacak anneler bi bakabilir mi? Sünnet ile ilgili

Caf1 oglum 2bucuk yasinda bn 4aylikken yaptirdim cok rhatti donmeye kalkmaya baslamadan olmasi sizin icin rhat en fazla 5 7gun arasi iyilesiyor. Dha kalkamadigi icin yattigi yerde hemen gecer

Caf1 40i ciktiktan sonra düşünüyoruz kismetse. hareketlenmeden yaptırmak lazimki cabucak iyilessin pipicigi 😂

Doğumdan 1 gün sonra hastaneden çıkış yapılmadan da yapılıyormuş sanırım avantajları olduğunu netten okumuştum ama doğar doğmaz çok mu erken olur acaba🙄

Caf1
Doğduğu ilk hafta yaptırcaz nasipse 🙏

Caf1 bizde kordon bağı düşünce güzelce yıkayalım yapırslım diye düşünüyoruz hemen hemen 10 günlük gibi bişeyken inş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bebişlerimizi 💙🙏👼🏻

İlk 7 gün sünnet için dinen en uygun zamandır 🌺🌺

Bizde 40 I çıkınca yaptırmayı düşünüyoruz cuma günü doğacak inş oğlum

Caf1 ilk oğlumu 4 aylıktı sünnet yaptırdığım da bu da oğluş sağ-salim alayım kucağıma hemen doktorumuzu arayıp randevu almayı düşünüyorum çünkü çok çok rahat geçiyor hem ona hem bana

Caf1 bzim dedemiz sünnetçi 😂 40 bitsin yapalım dedi

Caf1 ilk 28 gün içinde yani yeni doğan sünneti yaptırmak iyidir

Caf1 ilk oğlum 11 günlüktü sünnet olduğunda ikinci 3 ay sonra geliyor onu da kısmet olursa 40 ı çıkmadan yaptırmak istiyorum

Caf1 doğdugunda hastaneden cıkacagımız gun yaptırsak olurmu yoksa sizce 40ını beklıyım mı

• Caf1 bunu yanıtladı.
  • Caf1 bunu beğendi.

Caf1 ben nasipse 3 aylık olunca yaptırmayı düşünüyorum sağlıkla doğsun da inşallah 🤲

Caf1 40 çikar çikmaz allah nasip ederse ilk oğlumda 6 aylikdi dönüyordü cok az zor oldu cünkü dönmeyi cok seviyorduu bunda 40 çikar çikmaz

Oğlum 2,5 aylıkken yaptırdık tam bir haftada hiç birşeyi kalmamıştı 😇 zaten yapılan ilk gün uyuşukluk geçip ilk çişinde bi 15-20 dk ağladı ilaçlar etkisini gösterince sustu bir dahada sıkıntı yaşamadık çok şükür. Kuzenim ebe o doğumdan hemen sonra ameliyat hanede hemen yapıyoruz çoğu bebekte diyor ben sarılık falan olursa biraz kendini toplasın diye 2 aylığa bırakmıştım

Gunsss bende oğlumda 10 aylıkken yaptırmıstım sünnet olucak yer topluymuştu daha küçükken yapmamıslardı bunda doğdugundan ıstıyorum hemen oluyosa daha iyi daha kolay iyileşir