ssezenn Benim de saç derimde enseme doğru var hiçbir şekilde geçmedi gerçekten zor bir durum ☹️Vichy nin şampuanını çok gördüm ,hamilelikte kullanılması uygun mudur ki
Kahraman0201 ssezenn valla ben hamile olmadan önce aldım kullanırken azaldı biraz iyi olmuştu ama iğrenç kokuyordu benim aldığım banyomdan hiç kokusu çıkmıyordu hamile oldugumu öğrenince doktor kullan bsey olmaz dedi ama koku yüzünden bıraktım bide nolur nolmaz diye şuan feci kaşıntım oluyor artık doğum sonrası başka şeylere bakıcam ama bazı şampuanlar başkalarında kesim çözüm olsa da herkeste aynı olmayabiliyor keşke kesin çözüm olsa
ssezenn Kahraman0201 anladım öyle tabi şimdi kokuya karşı hele daha hassasım bende içinde kuşku oluyor kullanabilirsin deselerde şimdilik zeytinyağ gibi yine doğal yöntemlerle devam etmek gözküyor napalım doğumdan sonra bulunur bir çare 🙏
06Mucizem53 -Y61- bende sedef hastasıyım canım ilaç kullanamıyoruz malum eşim zeytin yağı sürüyor bazen saç derime geçirmiyor tabikide ama bi müddet kaşıntısını alıyor 1 gece saçımda bekletip yıkıyorum ben faydası oluyor alıyor kaşıntısını en doğal yöntem bunu buldum Rabbim yardımcımız olsun. 🤲🏻😔
Ervasevgi -Y61- bebek şampuaniyla yıka canım krem.falanda kullanma benimde aynı öyleydi deliriyordum kaşıntıdan heryer bembeyaz kepek oluyordu çok şükür iyi geldi bebek şampuanı dene dsrim
Ervasevgi -Y61- dalın veya unibaby ben kızımla beraber unibaby kullanıyorum onun saclarida dökülmüyor çok şükür
Burcinisp88 -Y61- çam katranı sabunu kullanıyorum ben. Çok şifasını gördüm. Sonrasında da sirkeli su ile duruluyorum . Sabun biraz kötü kokuyor ama olsun
mavi_2522 -Y61- bende de 4-5 senedir var hamileliğimde iyice arttı kaşıntı sızlama döküntü saçımın dini mahvolmuştu artık doktora gittim ketoral şampuan verdi ve ilk yıkamada bile o kadar faydasını gördüm ki muhakkak dene ben bi banyoda ketoral şampuanla bi banyoda da normal şampuanla yıkıyorum tertemiz oldu saç dibim ve dökülme kalıntı hiç bi şey kalmadı artık
Burcinisp88 -Y61- senelerce cektim ben. Yediklerimizde tetikliyor bı arAda. Ama sabunu öneririm. Senelerce kafama kimyasallar sürdüm. Hiç bir halta yaramadı. Suan cok az bi noktada kaldı. Kaşıntı falan yok cok şükür
mavi_2522 -Y61- banada kendi kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi şuan 27 haftalık hamileyim 🤷♀️