Irmakkaymaz17 rukzey Cennetulmeva Yeniay Cicek33 ZzMerve ezgkts Bebislerimiz Tugce_24 MerveKaya38 Hepinıze tek tek dua ettim Rabbım kabul olan dualardan eylesın insallah. 🤲 Dua oyle bir huzur ki hem dua etmek hem birinin sana dua ettıgını bilmek bile yetiyor Rabbim duyuyor biliyorsun ya o herseyın en hayırlısını bilendir butun hayırlar acilsin butun guzellıkler onunuze serılsın ınsallah Allah sizlerden de razı olsun 🤲💜
rukzey Irmakkaymaz17 ağzına sağlık canım. Rabbim cümlemize sağlıkla mutlulukla huzurla yavrularımızla neşe dolu yuvalar nasip eylesin. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
iremby Irmakkaymaz17 Cok sagol insallah kabul olan dualardan olur 🙏 Rabbim sana da ettiğinden fazlasını nasip etsin insallah 🙏
bebegim42_ Irmakkaymaz17 allah razı olsun rabbim seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin sana
Esmaaaaaaaaa Irmakkaymaz17 benim bebeğime de dua edermsnz down sendromu ve kalbinde büyük delik var vs doğumum yaklaştı
Irmakkaymaz17 Esmaaaaaaaaa Deniz1634 Deniz77 Birgul92hso8 Fatmas Eenn41 Bsraao Melikebtr Hepinıze tek tek ısmınızle kalben ettim Rabbım kabul etsin insallah butun sıkıntılarınızı gidersin Rabbım 🤲💜
Irmakkaymaz17 Esmaaaaaaaaa hıc korkma herseyı veren Rabbım etrafımda cok oldu hamileyken oyle denip sonra sag saglim kucagına alan Rabbım mucizelerıyle sasırtsın seni inşallah 💜🤲
Deniz1634 Benim kardeşimin adı Ramazan ceylan eşi Semra ceylan çocuklarının hayırlısıyla olması için lütfen bizede dua edermisin ben hamileyim bende dua ediyorum dua eder dua beklerim.
Birgul92hso8 Irmakkaymaz17 allah razı olsun bacım ben adım birgül 34 haftalık hamileyim şubatta doğumum var bana dua et lütfen çok korkuyorum zaten doğumum kolay geçsin diye dua et 😔💙
Fatmas Irmakkaymaz17 hayırlı olsun öncelikle. Ben de herkes gibi bebeğimi sag salim kucağıma almak istiyorum inşallah. Benim için de dua eder misin💕
Eenn41 Irmakkaymaz17 36+2 yim sağlıkla doğumum olsun dua eder misiniz çok korkuyorum doğumdan 😊 rabbim sizinde gönlünüzden geçeni nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla sağlıkla büyütün Allah razı olsun 🤲
Bsraao Irmakkaymaz17 bebeğimin kalp atışları yavaş atiyor . Dua edermisiniz Allah onu bana bağışlasın .
Melikebtr Irmakkaymaz17 öncelikle hayırlı olsun . ismim melike hamileliğin çok zor geçiyor, hamileliğinin ve doğumun kolay geçmesi için dua edermisiniz. Rabbim şimdiden tüm dualarınızı kabul etsin🥰🥰
Esmaaaaaaaaa Irmakkaymaz17 amin ins cnm sadece bunu sylemediler ya down ya triozmi yada cücelik ve kalpteki büyük delik var yüzde 5 ameliyattn sağ çıkar vs dedlir Ama Rabbm en doğrusunu bilendr tabi dualrda unutmayın beni
aysedemirucar Irmakkaymaz17 normal doğum ve sıkıntısız süreç istiyorm yanimds kimsem olmick rabbim elden ayaktan düşürmesin insallh kolay bı şekilde atlatriz
Irmakkaymaz17 aysedemirucar htcozgr Selver06 Grbzemine Mavimmavimavi Damlada91 Af_dmr ozlemozkankskn Aysegngr Emily16 Sevgili_bebegim Dgull istanbul3434 Gizemlimmio Mertimm Hayalsuveannesi Hayalsuveannesi Hepinıze tek tek ismen kalben dua ettim Rabbım kabul etsin insallah sanki gozumu kapatıp isminizi niyetlerinizı soylerken tanıdıgım sevdıgım bır ınsna dua ediyormus gıbı hissettim gözlerım doldu insallah kabul olunur Rabbım sizlerden de razı olsun dualarınız ıcın bin kere Razı olsun Rabbım 🤲💜