miraykumru Aye_03 doktorunuza Progestanı fitil olarak kullanıp kullanamayacağınızı sorun bence fitil daha etkili
Aye_03 Leyla67 iki tane kaybım oldugu için buda beni çok tedirgin yapıyo birşey olcak diye içim gidiyo
Minnos87 Leyla67 keseniz duruyorsa hic korkmayim bende 7 haftalikken kanamam oldu ama hemde nasil bi kanama affedersin ama klozete oturdugumda sanki birini kesmisler o kadar yani dr yelesme kanamasi dedi normal dedi 7. Haftadan 3. Aya kadar hem vajinal tablet hemde pruloton dusuk ignesi kullandim cok sukur gecti korkma biseycik olmaz minnosuna insallah😊
Leyla67 Minnos87 inşallah kuzum ya, bana iğne falan vermedi yerlesme kanaması a göre baya kotu kanama omuza zannetmem, kanama alanında yok dedı baktı ultsryından anlam veremedim cumaya gel dedi 😶
Minnos87 Leyla67 aslinda normalde bu durumlarda igne yapiliyor diye biliyorum bana haftada 2 kez vurulmusti hala devam ediyormu kanaman?
Tugcekkkkk Leyla67 canım kanama alanı olmasa da bebek yerleşip büyüdükçe damarlara baskı yapıyor o da kanama yapabiliyormuş. Kötü düşünme 🙏
mervedaldaban Leyla67 canım hiç korkma Allah’ın izniyle benim kesenin altında kanama alanı vardı baya bi kanamam oldu orkid takıyordum hep çok şükür şimdi 21 haftalık oldum sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
mervedaldaban Leyla67 kanama alanı olmaması durumunu bilmiyorum ama benimde öyleydi inşallah düzelir en kısa sürede
Cikolata_kistim Korkma bende 6.hafta da yaşadım 8-9-12.haftaya kadar sürdü sonra 16.haftaya kadar da rahimde kanama olarak devam etti ve geçti dusuk önleyici iğne var onu yazabilir doktorunuz geçmiş olsun
Leyla67 Cikolata_kistim iğne yazmadı kanama alanınız yok dedi ilaç yeterli dedi anlamadım 🤷♀️ ama devam ederse yazdıracağım
Leyla67 Minnos87 evet kanama alanı yok ilac yeterli denildi bende anlamdım iğne hemen keserse yaptırayım artık..
Minnos87 Igne dusuk olma riskini en aza indiriyo bi nevi bebegin tutunmasini sagliyo dedimya bide bana vajinal tablet yazdi dr um sabah aksam kullandim hap ne kadar etki eder bilemedim😐