Pinar1234- Iyi akşamlar anneler. Ben 28 haftalik hamileyim. Şeker yuklemesi yaptirmadin saglik ocaginda kan sekerime baktirdim. Açlık ve tokluk olarak sonuçlarım iyi geldi yaptırmadım yaptırmayan var mi?
GC9098 Pinar1234- Bugün yaptırdım 27. Haftadayim doktoruma sanirim gec kaldım dedim 28. Haftayı geçmediği surece sorun olmaz dedi gec olmadan yaptırın
63-16 Pinar1234- ben yaptırmadım canım.. Onun yerine şeker ölçüm aleti aldım hafta 3 KeZ 3 öğün tokluk Bi de sabah açlık ölçüyorum ona göre yediklerime dikkat ediyorum..
Pinar1234- GC9098 ama önermeyin de çok onceden de yok diyorlar valla eşimde istemedi tek taraflı degil
Efee2021 Benim doktorum yükleme yapmadı da şöyle bir yöntem izledi açlık şekerime bakıldktan sonra bi beyaz peynirli ya da kaşarlı tost ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtikten 1 saat sonraki tokluk şekerime baktı sonuçlara göre karar verdi
ssnnmmm Pinar1234- ben hamileliğimin başından beri açlık tokluk ölçümü ve tansiyon takibi yapıyorum hep normal çıkıyordu şeker yüklemesinde şekerim olduğunu öğrendim yani açlık toklukla anlaşılmıyormuş malesef
Gok123 Pinar1234- Fazla kilo almadığım için doktor bana yaptırmamamı söyledi. Doktorunuza danışın derim.
Gok123 ssnnmmm Ben sizden daha fazla kilo almışım🙂 Şeker yüklemesi yaptırın ya da yaptırmayın gibi yorum yapmak bence yanlış o yüzden şartlar ne gerektiriyorsa onu yaptırmak en doğrusu.
Pinar1234- Gok123 Aynen bnde aldim. Ama yaptirmiyicam o yuzden yaptirmayin da sonrasında sorun yaşayan var miydi öğrenmek istedim
Pinar1234- neslikay bende valla 27+5 günlüğüm tam 28 degil ama yaptirmak istemiyorum. Canan karatay da aciklama yapmisti yaptirmayin bebek ölüyor diye