3prensesannesii Bende muhabbet hanıma gidiyorum 2 doğum.yaptım ve şuan 3. Ye hamileyim yine oraya gidiyorum ama gerçekten çok pahalı
Gulaybayrakdar Ben bugün doğum yaptım şuan hastanedeyim. Zam yeni olduğu için eski fiyattan yararlandık☺️ Dr um Derya Hanım
Ebruakcetin Gulaybayrakdar yaa gökte ararken yerde buldum😅 öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 💐normal miydi doğumunuz sezeryan mı? Ben normal doğum istiyorum 36. Haftam dolmak üzere şuan herşey yolunda ama ben bu konuyu derya hanıma açtığımda bizde normal destekliyoruz deyip kapatıyor konuyu bende biraz daha bilgi almak rahatlamak istiyorum . Tabiki mecbur olursa sezeryan da okeyim ama en en son nokta benim için. Sizin konuyla ilgili deneyimleriniz nelerdir? Vaktiniz olduğunda bilgi verirseniz çok sevinirim🤗
Dilana-24 Smyr-12 iyi geceler canım☺️ Bende Nisa hastanesine gidiyorum evime de yakın Alev hanımın hastasıyım o da Reyhan hanımı önerdi detaylı için ama giden hastalar hiç memnun değil bende kararsız kaldım kime gitsem bilemedim …
Mimartezeanne Dilana-24 bende Nisa hastanesi alevhan. Gidiyorum bana da reyhan hanımı yazmıştı ama ben eşin hanıma gittim ve aşırı memnun kaldım herşeyi tek tek anlatıyor şuan 31. Haftamdayim
Smyr-12 Dilana-24 ona gitme bence ,ben şimdi başakşehir tıp merkezinde bir doktora gidiyorum geçen haftalarda tekrar detaylı istediler oradaki doktordan memnun kaldım ,ismini hatırlamıyorum ama zaten bir tane var sanırsam.
Kbra-kbra- Dilana-24 Reyhan hanıma gittim memnun kalmadım. Virüslü hastaymış gibi davranıyor size, hele ki doktorunuzun verdiği kağıdı masasına bırakırsanız baygınlık geçirebilir😅
Ebruakcetin Dilana-24 reyhan hanım gerçekten çok kısa bakıyor hatta eşim baya sinirlendi ne bu böyle devlette olsa daha iyi falan diye hani 30-40 dk bakılıyordu falan dedi 10-15 dk ya durdum ya durmadim
Mommy2b Detaylı için kararsız olanlar nisaya yakın oturtuyorsanız medipol mega başak kaya kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyatı biraz fazlaydı ama kesinlikle değiyor hiçbir soru işareti kalmıyor arayıp fiyat alın derim 👍
Dilana-24 Mimartezeanne rica etsem tam olarak adını soyadını yazarmısınız doktorun bende o doktoru tercih ederim ☺️Bir de randevu aldınızmı gitmeden önce ☺️Teşekkür ederim şimdiden …
Mimartezeanne Dilana-24 evet randevu almıştım birde doktorun yazdığı kağıdı kesinlikle yanınıza alın doktorun adı ESİN KESKİN
Mimartezeanne Dilana-24 2li testi de detaylı ultrasonu da Esin hanıma yaptirdim çok ilgili nelere baktığını bile tek tek anlatiyor sıcakkanlı yani reyhan hanım biraz soğuk olduğunu duymuştum bende
Goktug_duha Gulaybayrakdar genel anestezimi aldınız ya sonta nasıl takıldı bayıldıktan sonramı yoksa öncesindemi??
iremby zynpkgntyl Benim doktorum derya hanim. Kizimda da ona gitmistim belli bir haftadan sonra. Simdide ona gidiyorum ama simdi daha yeniyiz. Yarin kontrolum var.
momahsn Mine6262 bende asiye hanıma gidiyordum ama Necla hanıma dönüş yaptım asırı memnun kaldım çok hoş aşırı ilgili biri
iremby Ozgetulga ben ilk hamileligimde ona gittim en basinda kesinlikle tavsiye etmiyorum dusuk tehlikesi yasadim kanaman olmaz asla dedi ertesi sabah kanamam oldu ve onun hastasi olmama ragmen ve kanama yasamama ragmen beni iceri alip bakmadı neymis randevulu hastaları varmis 1 saat bekledik ve almadi. İnsan araya sokar bakar acil durum bu yani. Digerleri rutin kontrole gelmiş. Direk doktor değiştirdim. Derya hanima gectim cok memnun kaldim kızımı onda dogurdum.simdide ona gidiyorum.
gamzosgamzos zynpkgntyl dogumumdan kat hemsirelerinden cok memnundum ama bebek hemsireleri cok ilgisizdi tek gogus ucum yoktu onlar desteklemeden emziremiyordum cagirdiktan baya sonra geliyorlardi