Kadze zynpkgntyl ben bugün alev hanıma gittim ordaki çoğu doktor alanidnatiyidir özellikle murvet hmm asiye hanım muhabbet hanim aslına bakarsan hepsi iyi. Ama hastane fazla para odakli çalışıyor ikili test için kendi önerdiği profesöre gitmemi önerdi ben geç döllenme olduğu için haftam netlessin diye gittim ama sanırım devam etmem evime uzak zaten annemdeyim diye gittim ama doktor açısından iyi olsun dersen nisa iyidir
Esmanur_97 zynpkgntyl benim 3 eltimde nisada doğum yaptı bana uzak diye gitmedim ama çokda memnunlardı 😊
MrsYilmaz Goktug_duha benim doktorumda derya hanim. Nasil tatli bir kadin oyle. Brnde bugun sordum muayene 170 olmus normal doğum 2200 zorunlu sezeryan 3600 istege bagli sezeyan 5250
momahsn Mine6262 bende asiye hanıma gidiyordum ama Necla hanıma dönüş yaptım asırı memnun kaldım çok hoş aşırı ilgili biri
Mine6262 Suna76 güzel bir hastane yani doktorları iyi ben Necla Ülker’e gidiyorum birinci gebeliğimdede beraberdik memnun kaldım 🥰
Smyr-12 Ben de asiye hanıma gitmiştim ondan memnun kaldım ama detaylı için Reyhan hanıma gittim hiç memnun kalmadım 8,9 dk da bitirdi verdi elime ve sanki devletteymişim gibi davrandı.Evime uzak diye devam etmiyorum.
Dilana-24 Smyr-12 iyi geceler canım☺️ Bende Nisa hastanesine gidiyorum evime de yakın Alev hanımın hastasıyım o da Reyhan hanımı önerdi detaylı için ama giden hastalar hiç memnun değil bende kararsız kaldım kime gitsem bilemedim …
zynpkgntyl Ben derya hanıma (Derya Kanza Gul) gidiyorum.Merak ettim memnun musunuz durumlar nedir.Muayene ücreti de güncel 170 tl olmuş yeni yılla birlikte
gamzosgamzos zynpkgntyl dogumumdan kat hemsirelerinden cok memnundum ama bebek hemsireleri cok ilgisizdi tek gogus ucum yoktu onlar desteklemeden emziremiyordum cagirdiktan baya sonra geliyorlardi