Tsolak Humeyra18 canım nasıl ilerleme ne belirtilerin var progestan fitil kullanıyor musun? Pazartesi mi test yapacaksın?
Tsolak Balum benimde kasık ağrım gaz sancım oluyor bi de göğüs hassasiyeti var inşallah benimledir bebeğim 🙏🏻🤍
Tsolak Esramuhammet81 hayır ilk kontrol o günlerde aşılama yumurtanın oluşup büyüyüp çatlama süresine bağlı zaman alıyor
Humeyra18 Tsolak belimin agrisi hic gecmedi benim kasik agrim cok oldu bugün de kasigimla alt karin bolgem agridi bilmiyorum adet belirtisi de olabilir bu sadece duphaston verdi doktor. Pazartesi kan vericem
Tsolak Humeyra18 benim belim çok değil kasıklarımda ara ara ağrı oluyor bazen kramp girer gibi oluyor ben Progestan fitil kullanıyorum oda mı etkiliyor bilmiyorum göğüslerim acıyor inşallah güzel haberler alırız canım haber et Pazartesi günü
Humeyra18 Tsolak benimde agriyo da kramp gibi bende de oluyo arada bana sadece duphaston verdi bazilarina jel falan da veriyomus insallah canim sende mi pazartesi kan verceksin
Tsolak Humeyra18 bana 20 gün sonra dediler kesin sonuç için ama ben kan vermeden önce 14. Gün falan idrarda bakmayı düşünüyorum adet olmazsam inşallah
Humeyra18 Tsolak hm bize de 12. 13. Gunler dediler herkesin farkli demekki. Zaten salı günü de adet gunum ama ara ara agrim oluyo bilmiyom korkuyom adet olcam diye🤦🤦
Tsolak Humeyra18 senin adet tarihinde yakın ben 26 aralıkta olmuştum daha 10 gün var geçen aya bakarsak
Humeyra18 Happykariner ben devlet arastirmada yaptirdim normalda 50 tl falan bi ucreti var benim sigorta olmadigindan 1000 lirayi buldu covid testi falan yaptirdik onu da parayla yaptirdigimiz icin baya pahali oldu benim
Humeyra18 Happykariner yok canim normal yumurta takibi yapiliyor sonrasinda da asilama galiba birde yanlis bilmiyosam 1 sene normal yolla cocuk olmayınca yapiliyor