Minisannesi2904 Mirzaninannesi 😂😂😂 bizim tedaviye rağmen olmayınca salmıştım artık ztn olmuyo diye kendiliğinden oluverdi🙈 Allahın mucizesi
passifloraa ipeksenol benim de hep düzenli gelir iki gün gecikti test yaptım negatif maalesef 😔 ama kahverengi lekelenme oldu bu sabah bida gelmedi bişey kasıklarımın sol tarafında da kasılma çok bilemedim
Fatos007 Mirzaninannesi İlk belirtim görümcem fırında tavuk pişiriyordu içeri girer girmez midem ağzıma geldi ondan sonra zaten zincirleme belirtiler başladı reglim gecikti durduk yere ağlama nöbetleri 😀 sürekli uyuma isteği vs.
Mirzaninannesi Fatos007 bende kırmızı ete çok tiksiniyordum şimdide öyleyim yemiyorum 3 buçuk aylık olduk
Sedaaab Öğrenmeden 2 gün önce ilişki esnasında aşırı canım yanmıştı sanki oram çekiliyomuşcasına geriliyo gibiydi.. ertesi gün sabah uykudan sanki gece bi kamyon yük taşımış gibi uyandım. Birde hafif mide bulantısı olunca dedim tamam bu iş oldu 🤣
Fatos007 Mirzaninannesi Belki zamanla düzelir ben yavaş yavaş yemeye başladım tavuğu ama tabii 6 aylık olduk 🙂. Aslında tavuk çok önemli değil ama kırmızı et yenmesi gerekiyor gebelikte.
FatmanurSancak Mirzaninannesi Bekledigım bi gebelikti Aslinda ama ayaklarım çok üşüyordu hala üşüyor ve gögüslerim çok şişmişti🌹❤😊
Mirzaninannesi Fatos007 ayy valla. Görünce bile midem bulanıyor normalde de kırmızı et seven biri deildim tavuk eti de ara ara yerim
Semabkr Mirzaninannesi ilk belirti göğüs hassasiyeti sonrasinda sıcak basmaları ve kramplar. Göğüslerim inanilmaz büyümüştü ve hassaslasmisti. Adetimden bir hafta önce fark ettim. Bir gün gecikmeyle hemen pozitifi gördüm..🤗😍