Minnakkkk Mirzaninannesi uzanıyordum birden kasıgımda kramp gibi biley oldu sıçradım kalktım kasık fıtığım var of yine bu başladı kramp yapmaya dedim meğer bebiş yapıyormuş o krampları üç dört gün sonra öğrendim ki pozitifim 😀
Nurgul1 Mirzaninannesi ben en sevdiğim yemeği pişirirken burnuma çok kötü kokmuştu ve gece uykumdan hiç uyanmayan ben mide bulantısıyla uyanmıştım o zaman içime doğmuştu hamile oldugum test yaptım ve pozitif 😌
Minisannesi2904 Mirzaninannesi bende hiç belirti olmadı 🤭🤭 hatta okdr enerjiktimki yazlıkta dağ bayır dolanmıştım 4 gün eve girmedim nerdeyse 😂😂
Esengul42 Mirzaninannesi benim de çok üşüyor hala öyle doktorum erkek dedi 13 hafta da değişmezse inş :)
Minisannesi2904 Mirzaninannesi 😂😂😂 bizim tedaviye rağmen olmayınca salmıştım artık ztn olmuyo diye kendiliğinden oluverdi🙈 Allahın mucizesi
KaanErkan-mom Mirzaninannesi rengim solgundu. Babaannem dedi sen hamilesin 🤷🏻♀️😁 Birde kirpiklerin mi ayrılmış öyle bir şey demişti. O anlıyor öyle 😄 şüphelendim test yaptım hamileyim. Adet düzensizliğim olduğu için adetim gecikti mi filan bilmiyordum
Mirzaninannesi plakayerli yaa çok üzüldüm gerçekten nasip kısmet Rabbim yerini tez zamanda doldursun inşallah
Nrgs34 Adet sancısı gibi kasıklarda ağrı, 2. Hamilelğim ikisinde de sadece kasık ağrısı oldu 4 5 gün. Sonrasında 9 ay sorunsuz şükür, ne bulantı ne kusma ne aşerme 🤭
ipeksenol Sadece adet gecikmesi 🙈 Hep düzenli olduğum için 3. Gün gecikince test yaptım pozitif 🙊 7+4 olduk bugün ilk kez kalp atışlarını duydum 🥰😍 Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu COOOOK AMİN 🙏🏻💞🧿
passifloraa ipeksenol benim de hep düzenli gelir iki gün gecikti test yaptım negatif maalesef 😔 ama kahverengi lekelenme oldu bu sabah bida gelmedi bişey kasıklarımın sol tarafında da kasılma çok bilemedim
Esra_Omer_21 Mirzaninannesi yerleşme kanaması olmuştu adetten bi kaç gün once sonra göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı oldu
_imra_1213 Her gün yediğim haşlanmış yumurta kokusundan rahatsız olmuştum, daha adet gecikme olmamıştı, hamile kaldığımı düşünmedim bile sonra sürpriz oldu
HaticeeKubraa Uykuuu . Erken yatıp erken kalkan birisiyimdir ama o sıra inanılmaz uyumaya başlamıştım gün içerinde bile nereye otursam uyuyordum .