Arkadaşlar sorum şu suanki gebeliğimde hiçbir gelişme yok kalp atısı duyuldu ama 2 haftada düştü zor alınıyor artık kalp atışları.benim hiç ümidim yok kendimi hazırladım doktorda ümitsiz konustu zaten

Sorum şu özel hastanede önceden bir kürtaj oldum patolojiye yolladılar.bu 2.de olursam doktor genetiğe yollıcam dedi bebekten parça mı yolluyorlar

Sabihanur1 benim bildigim bebekten alinmiyor canm eşinle seni gönderiyor araştırma hastanesine ikinizden alinan örneklere bakiliyo bizide gönderecekti ama gidemeden hamile kaldim

Sinemmm03 burda duydum bebekte yollanabiliyoröuş galiba.doktor genetiğe göndercem deyince o an üzüntüden anlamadım bizimi bebeğimi? Araştırmadan neden diye birdaha bu korkuyla nasıl kalırım .hemen hamile kalabiliyorum ama sonu hüsran gerçekten napcahımı bilmiyorum 8yaşımda kızım var bu sene kardeş istedik üst üste böyle oldu.senin yeni hamilelğin nasıl gidiyor

Sabihanur1 benim kürtajdan alınan parçayı patolojiye yollamıştı doktor sizin de bebeği yollayacaktır doktorunuz.Kendiniz daha önce genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mı

Sabihanur1 bebek te sorun olduğunu şüphelenirse bebekten sıvı veya kan alınıyor genetik bölümüne yönlendiriyorlar seni ve eşini patoloji parça alıyor bsiey deil o yani patalojide sonuç vermez ancak sen ve eşin tedavi gerekirse tedaviden sonra hamilelik duşun ben öyle düşünmedim 3erken doğum yaptım maddi manevi psikooji olrak çok kötü olmuştum

yasemin333 hayır eylül ayında kürtaj oldum ilk kalp durmasında test yapılmaz dediler yaptırmadık şimdi yine aynı durum . Bir kızım var ve bugün doktorum dediki saglıklı bir gebeliğiniz var o yüzden devlet araştırma hastaneleri yine yapmayabilit dedi ne yapcaagımı şasrdım neden oluyor bilmiyorum.doktor dedi bazen kız bebeklerde bazen erkek bebeklerde sorum olabiliyor benim saglıklı bir kızım var acaba erkek bebeklerde mi sorun oluyor

Limonumm çok zor gerçekten 7 yıl düşünmedim kızımdan sonra keşke diyorum o kadar zaman geçmiş şimdi yaşım 32 keşke önceden baktırsaydık çaresine.

Limonumm sizinde erken doğumlarınız olmus Allah sabır versin.eşimle birlikte girdik kalp atısları okadar kuvvetliydiki tamam dedim bu sefer oldu ama olmuyor😔😔

Sabihanur1 bilmiyorum orasını bizim ilk bebeğimizin kalbi durdu sonra eğitim araştıra hastanesinde gerekli testleri yaptırdık 3 düşük oldu demiştik yaptılar pıhtılaşma çıktı bende.İlk bebekte sıkıntı olmayıp ikinci bebekte pıhtılaşma sorunlarından dolayı kalp durması olabileceğini okumuştum burada daha önce yaptırabilirseniz bi test yaptırın.

-

Sabihanur1 canm benim benimde bir oglum var 4 bucuk yasinda ondan once 1 dusuk bir kurtaj sonra oglum oldu oglumdan sonra kizima hamileydim onuda 24 haftalikken erken dogum yani ölü dogum ile kaybettim ondan sonrs tekrar kalp.atislari olmadigi icin kurtaj oldum ve doktorum tekrar hamile.kalmadan arastrma hastanesine git ve hem kan pıhtılaşmasına bakilsin hemde genetik teste demisti ama ben supriz bi sekilde hamile kalinca doktorum riske atmayalim bunu diyerek bana igneye basladi hergün kan sulandirici şükür simdilik sorunumuz 19. Haftadayız

Sabihanur1 benim 1.8haftalik kalbi durmuştu 2.3. 20 haftalikti bnm sorunum rahmim t seklindeymis o yüzden erken doğum oluyordu .inşllah sizinde tedavisi bulunur hayırlı gebelikler olur oksopar iğne kullanıyor musun ve corsparin pıhtılaşma olunca bunları kullanan oluyor

Limonumm

Yagmur coraspirim kullanıyorum ama keseyi görünce başlattı .başka doktora gittim oda kullanma sakatlık riski artabilir dedi neye inancagımı şasrdım bundada kürtaj olursa gidip sebebini aratırıcam.doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Kürtajdan hemen sonra arastırma hastanesine gidebilirmiyim araştırmak için beklemek gerekiyormu

Sabihanur1 Benim de iki gebeliğimde kalbi durdu geçen hafta kürtaj oldum. Doktorum genetik test yaptırmamızı söyledi fakültede illa üç kayıp oluncamı yapılıyor bu genetik test. Bize şuan yaptırmamız gerektiğini söyledi

Derin3939 öyleymiş diye duydum benim kızımdan öncede 1 kimyasal gebeliğim var 3 diyeceğim

Sabihanur1 ücreti bilmiyorum ama bana bir doktor bebeğin topuk kısmından ufak bir parça alınabileceğini söylemişti, Allah yardımcınız olsun