Beyzan sultanacan malesef özele gidiyorum pandemi yüzünden eşim alınmıyor çok üzülüyor ama elden bir şey gelmiyor. Para da çözmüyor bazen
paradiseeeeee Beyzan bende özleme gidiyorum aynı hastanede tüm doktorlar eş alıyor tek benim doktor eş almıyor şimdi ultrason için bagcılar devlete gidicem de eşim de girmek istiyor dedim gelme bide fırça yersin koridorda beklemek yasak diye laf da yapıyorlar
Caniimkizim paradiseeeeee ben doğuda devlete gitmiştim mecburen. Eşimi almadı ben de görmedim hatta cinsiyeti bile anlamadı
91ARIN91ASK dmrlesra devlette öyle arkadaşım doğum yaptı gayet temiz gitti doğuma normal doğum esnasında nefes alma pis nefesini çekmek zorunda değilim senin demiş nöbetçi doğum yaptıran
paradiseeeeee Zeynepreyyan özeller alıyor başı yerler tabi herkes değil ama devlet katı asla almıyor bide fırça yiyoruz 🤪
Zeynepreyyan paradiseeeeee devlet hiç almıyor zaten o da ayrı tuhaf . Bir de bizim burda her doktorun odasinda ultrason yok . Doktor sırası bekle bekle odaya gir çık sonra git ultrason çekil. Zaten doktora niye giriyorlar bilmem ultrasonu doktor çekmiyor . Doğuma hangisi denk gelirse ee bir de devlette her doktor normal doğuma da girmiyor. Devlet Hastanesi doktorlara boşa para veriyor bence
Zeynepreyyan sultanacan yok canım sorun değil bende de normal doktor kontrolünde hep aliyolar. Ayrıntılı ultrason perinatoloji çekecek. Randevu alırken dediler almıyoruz kimseyi eş çocuk filan dediler
Mertimm paradiseeeeee Hayır canım almiyor maalesef zaten uzun süren bir işlem olduğu için almıyorlar . normal muayenelerde bile almıyolar☺️
paradiseeeeee Mertimm üzülecek eşim 😀 gerçi devlet aynı 2.3 gebeye birden bakıyor oda hep 3.4kişi oluyor kadınla hep koyun gibi diziliyor ah ah 😂
Gulgzm Bugün gittim devlet hastanesine bilmiyordum alınmadığını öğrenmiş oldum Bi yerde şu süreçte iyi olabilir bu durum ama, ilk bebeğimiz kalp atışını birlikte duyarız diye düşünüyorduk fakat eşim de giremedi kalp atışını da duyamadık 😕
Mertimm Gulgzm Özel hastanesine gidersiniz bir kerelik . Ama bazı özeller de sanırım almıyor artık 🤷♀️
Mertimm paradiseeeeee Yoo hiç de öyle değil tek tek alıyorlar.. Hangi devlet sizin dediğiniz . Zaten virüs var öyle bisey yapıyorlarsa şikayet edin 🤷♀️