Obsesifk Minanin_Annesi https://www.babymall.com.tr/urun/nuk-silikon-emzik-no1-0-6-ay-baby-nuk-nes72941-rose?gclid=Cj0KCQjwl7nYBRCwARIsAL7O7dFV_sp8GGp0TBuyfH7spCSHF26raZsP6Xk4K4SBuTaxNqf5WXdQr3waAkK2EALw_wcB buydu herhalde
Elizz Ben emzik ve biberon şimdilik almadım. Doğumdan sonra ihtiyaç duyulursa alırım. Ikisinj de kullanmak istemiyorum.
Melisct94 Elizz Suyu içirmek için sart ama canım ilk gün sütün gelmezse biberonla mama yapıyolar ama al bence bitane çantanda bulunsun. ☺
Deniz14 Elizz ben de kenarda dursun diye aldım 18 gün oldu doğum yapalı ikisini de kullanıyorum emziği hastaneden gelince verdim biberonu da her gün sütünü 1 kez sağıp veriyorum artsın diye göğsümü red etmedi
Deniz14 Minanin_Annesi http://www.chicco.com.tr/urunler/8058664059126.physio-compact-emzik-0-6-ay.emzikler.physio-compact-ve-physio-comfort-emzikler.html
Melisct94 Hem ayıcıklı al hemde normal bitane daha al diğerini tutmazsa diğerini verirsin genelde ayıcıklı zor oluyomuş tutması. 😔 Bende ayıcıklı aldım wee baby aldım 1 tanede ☺
Elizz Melisct94 Anne sütünün %70 i sanırım emin de değilim sudan oluşuyor o yüzden anne sütü alan bebeğe su verilmemeli. Ama eğer ağzı pamukcuk oluyorsa kaşıkla yada şırınga ile bir kaç damla su verilebilir.
Elizz Melisct94 Hediye geldi birtane küçük bir biberon onu koydum gene ne olur ne olmaz diye 🙂 bakalım inşallah gerek kalmaz. 🙂
Elizz Deniz14 Bebisle beraber değil mısınız canım ? Eğer beraber iseniz bırak bebe emsin sağım yapma. Gereksiz süt üretimi demek sağım yapmak anne bebek beraberken. Madem meme reddi yok sen emzir.
Elizz Deniz14 Bu arada bebis de sağlıkla büyüsün canım inşallah. Yeni doğum yapmışsın hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah 🤗
Deniz14 Melisct94 ben de denedim kaşık ve şırıngayı ikisi de zor oluyo biberonu verdim göğsümü red etmedi zaten anne göğsüne aşırı benziyo
Deniz14 Elizz bebek emdikçe süt çoğalıyor ben emziriyorum ayrıyeten daha da çoğalsın diye de sağıp içiriyorum canım
Obsesifk gulbanuemre nuk yenidoğan silikon emziği güzel onu kaybettik wee almış annem zorlanıyor bebeğim ilk ağzına koydummu uğraşıyorum öğürüyor aynı emzikten almam lazım tekrar 🤦🏼♀️
AyseSapmaz Avent verdim tutmadı nuk verdim tutmadı wee verdim tutmadı elini emmeyi tercih etti😂85 günlük olduk